Vijesti

October 19, 2023

Yggdrasil pruža sjajno vruće voćno iskustvo u Burning Bloxu GigaBlox

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 10. oktobra 2023., Yggdrasil Gaming, vodeći agregator onlajn kazino sadržaja, i Jelly, studio koji se brzo razvija, najavili su lansiranje svoje nove igre, Burning Blox GigaBlox. Programeri kažu da će ovaj novi naslov sigurno zapaliti kolutove.

Yggdrasil pruža sjajno vruće voćno iskustvo u Burning Bloxu GigaBlox

Najnovija igra Jelly koristi Yggdrasilovu jedinstvenu Game Engagement Mechanic (GEM) na gigantskoj mreži 6×4. Igrači će naići na klasične voćne simbole, dijamante, sedam i poluge. GigaBlox motor osigurava da svako okretanje može isporučiti simbole velike veličine, dostižući veličinu 4×4.

Na lijevoj strani kotača nalazi se brojač koji prati količinu dijamanata koje igrači sakupe. Što je veći broj dijamanata, veća je isplata u gotovini. Na primjer, posjedovanje šest dijamanata će vam dati 1,6x, a dobijanje do 20 dijamanata će vas nagraditi isplatom od 800x.

U međuvremenu, Yggdrasil kaže da igrači mogu aktivirati bonus besplatnih okretaja prikupljanjem pet ili više bonus simbola. Nakon toga, svaki simbol će se transformisati u jedan ili dva besplatna okretaja. Četiri dijamanta su dovoljna za osvajanje novčane nagrade u ovom modu. I, naravno, više dijamanata znači i veću isplatu. 

Burning Blox GigaBlox je najnoviji dodatak YG Masters programu koji ima svojstvo online slotovi iz studija vrhunskih sadržaja. Također proširuje programsku kolekciju igara iz Jelly-a, koji se pokazao kao top hit u vodećim online kazina

Najnovije partnerstvo između ova dva provajdera softvera je bilo Beasty Blox GigaBlox, slot s temom džungle s besplatnim okretajima, množiteljima i simbolima za proširenje. Prije lansiranja Burning Blox GigaBloxa, Yggdrasil je pozvao igrače na gozbu u Fatz's Diner GigaBlox

Mark McGinley, glavni direktor za igre na sreću u Yggdrasil, rekao je:

"Uzimanje klasičnih koncepata, kao što je voćna grafika slotova, i povezivanje sa modernom mehanikom kao što je GigaBlox, jedan je od vrhunaca YG Masters programa, koji daje prostor za inovacije i hrabre ideje. Oduševljeni smo što smo blisko sarađivali sa Jelly za njihovu najnoviju igru ​​i sigurni smo da će obožavatelji iz svih generacija uživati ​​u Burning Blox GigaBloxu."

Victoria Newbolt, voditeljica marketinga u Jelly, dodala je:

"Oduševljeni smo što predstavljamo naš vatreni novi hit, Burning Blox GigaBlox, dok dalje širimo naš portfelj u sklopu YG Masters inicijative. Naša ponuda sa Yggdrasilom sada je devet jaka, i bila je zaista uzbudljiva za naše razvojne timove da ugradi mnoštvo GEM-ova i tema."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti