Vijesti

April 15, 2024

BetMGM i GameCode stvaraju dinamično partnerstvo kako bi revolucionirali igaming u SAD-u

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Key Takeaways

  • Saradnja između BetMGM i GameCode uvodi inovativnu mehaniku igara i uzbudljive nove naslove na američko tržište.
  • Početna lansiranja u Michiganu i New Jerseyju doživjela su značajan uspjeh, s planovima za proširenje na više država.
  • Partnerstvo BetMGM-a i GameCode-a odražava zajedničku posvećenost poboljšanju iGaming iskustva sa visokokvalitetnim, zanimljivim sadržajem.

U potezu koji uzburkava američku scenu igaminga i sportskog klađenja, BetMGM je udružio snage sa GameCodeom, naprednim programerom koji je poznat po svojoj revolucionarnoj mehanici igara i zadivljujućem sadržaju. Ova saradnja označava ključni trenutak, obećavajući da će donijeti novi val inovacija i uzbuđenja igračima širom zemlje.

BetMGM i GameCode stvaraju dinamično partnerstvo kako bi revolucionirali igaming u SAD-u

Partnerstvo je već krenulo sa lansiranjem nekoliko serija igara koje privlače pažnju, uključujući Boom Boom Boom, Zlato Zlato Zlato, Super 3, i HammerCash. Ovi naslovi, koji su debitovali u Michiganu i New Jerseyu kroz direktnu integraciju, samo su početak, s još inovativnijim ponudama na horizontu.

Strateški savez, koji se razvijao iza kulisa, službeno je potvrđen prošlog četvrtka, signalizirajući značajan korak naprijed u evoluciji američkog iGaming tržišta. Potpredsjednik BetMGM-a za proizvode i sadržaj za igre na sreću, Oliver Bartlett, izrazio je entuzijazam zbog ranog uspjeha GameCode naslova na BetMGM platformi, ističući njihov snažan učinak i pozitivan prijem kod igrača.

Prema Bartlettu, BetMGM je posvećen kuriranju ponude igara koja ima odjeka kod igrača, koristeći partnerstva sa kompanijama kao što su Entain i GameCode za održavanje najviših standarda u ponudi igara dostupnih na tržištu. GameCode, sa svojim korijenima u sektoru cigle i maltera i besprijekornim prijelazom na online područje, donosi bogato iskustvo i inovacije u ovo partnerstvo.

Izvršni direktor GameCodea, Matt Hanski, ponovio je ovo mišljenje, ističući ambiciju kompanije da ima trajan utjecaj sa svakim novim izdanjem. „Inoviramo tempom koji je teško sustići“, rekao je Hanski, naglašavajući jedinstvenost i privlačnost GameCode naslova na tržištima na kojima su trenutno dostupni. Posvećenost kompanije inovacijama i kvalitetu je evidentna u najvišim rangovima njenih igara u aktivnim državama.

Wojciech Ziniewicz, GameCode-ov glavni tehnološki direktor, naglasio je tehničku izvrsnost koja stoji iza njihovih igara, koje se pokreću na naprednom Remote Gaming Serveru. Ova postavka osigurava glatku, neprekidnu igru ​​za partnere i njihovu publiku, postavljajući teren za dalje širenje kako se regulatorni pejzaži razvijaju.

Ovo partnerstvo između BetMGM-a i GameCode-a ne samo da najavljuje dolazak svježeg, inovativnog sadržaja za igrače iz SAD-a, već i jača posvećenost obje kompanije da pomjeraju granice onoga što je moguće u sferi iGaming-a. Kako nastavljaju da plasiraju nove naslove i proširuju svoj doseg, budućnost iGaminga u SAD-u izgleda svjetlija—i uzbudljivija—nego ikad.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti