Vijesti

March 27, 2023

Yggdrasil poziva igrače da skupljaju pobjede s novcem za greške

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 20. marta 2023 Yggdrasil Gaming i Reflex Gaming, partner YG Masters studija, najavio je debi Bugs Money. Ova potpuno nova slot mašina vodi igrače u univerzum u kojem pčele prave više od meda. Reflex Gaming je pohvalio ovu slot igru kao jednu od svojih najefikasnijih slotova. 

Yggdrasil poziva igrače da skupljaju pobjede s novcem za greške

Igra sadrži niz živahnih pčela, buba, insekata, cvijeća i voća. Svijetla umjetnička djela i dizajn upareni su s uzbudljivim funkcijama kao što su Glow Wilds i modifikatori besplatnih okretaja.

Električna runda besplatnih okretaja će početi u najbolja online kazina nakon sletanja tri ili više scattera. Igračima je predstavljena opcija od 3, 7, 10 i 15 okretaja sa odgovarajućim maksimalnim množiocima dobitaka od 50x, 20x, 10x i 5x. To im omogućava da prilagode volatilnost Funkcija bonusa besplatnih okretaja i podstiče uključivanje igrača.

Kada bonus počne, veličanstvena ikona kraljice pčela može se pojaviti na srednjem kolutu, povećavajući se za 10x svakim pojavljivanjem. Ova funkcija može nagraditi igrače do 500x. 

Osim toga, bonus modifikator koluta Glow Wilds može se aktivirati u bilo kojem trenutku igre, transformirajući okruženje iz dana u noć. U međuvremenu, užarene bube mogu nasumično pasti na bubnjeve kako bi primijenile divlje simbole. A kraljica pčela može se pojaviti tokom bonusa Glow Wilds, što dovodi do nevjerovatnih pobjeda.

Bugs Money je Reflex Gaming naslov #13 pod okriljem YG Mastersa. Studio ima zahvalnost Yggdrasil-ovoj GATI tehnologiji. Ova tehnologija pruža partnerima unapred konfigurisani, regulacioni set alata za kreiranje modernog sadržaja i olakšavanje brze distribucije.

Stuart McCarthy, šef odjela za proizvode i programe u Yggdrasilu, izjavio je da je Bugs Money zabavan jednostavnim, ali zadivljujućim igranjem. Dodao je da je veza kompanije sa Reflex Gamingom odlična, sa više od 10 objavljenih naslova, a Yggdrasil je oduševljen lansiranjem još jedne vrhunske igre na svojoj ogromnoj mreži operatera.

Glavni direktor proizvoda Reflex Gaminga, Mat Ingram, izjavio je da je pravljenje ove igre bilo ugodno iskustvo za studio i da je to jedna od jedinstvenih ideja kompanije. Ingram je dodao da, iako je okruženje u igri opušteno, može se brzo intenzivirati, jer besplatni okreti mogu pojačati volatilnost.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti