Vijesti

October 13, 2023

SBC Latinoamerica prima sponzorstvo od Wazdana uoči ključnog regionalnog događaja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Wazdan, višestruko nagrađivani dobavljač softvera za onlajn kazino sa sjedištem na Malti, izabran je za sponzora SBC Latinoamerica 2023. Ova nominacija je zbog posvećenosti kompanije da igračima pruži najsavremeniju tehnologiju igara i najviši nivo korisničkog iskustva. 

SBC Latinoamerica prima sponzorstvo od Wazdana uoči ključnog regionalnog događaja

Prema Wazdanu, kompanija je uzbuđena zbog učešća na ovom događaju i daljeg prisustva na latinoameričkom tržištu igara. Na SBC Summit Latinoamerica, Wazdan će izložiti sve nadolazeće serije svojih inovativnih online slotova i promotivnih alata. 

Počevši od 31. oktobra u Majamiju, Sjedinjene Američke Države, događaj će videti kako će programer igara postaviti svoj štand na štandu B32. Posetioci će na ovom štandu imati priliku da iskuse vrhunske i nove igre kompanije slotovi, kao što su Los Muertos II i Book of Faith. 

Osim toga, the dobavljač softvera će predstaviti svoje predstojeće mrežne promocije na događaju. Wazdan će najaviti HalloWIN i Xmas Drop, dio nagradnog fonda od 2.650.000 dolara kod partnera kompanije online kazina. Izložba će uključiti i izbor promotivnih alata čiji će predvodnici biti priznati Mystery Drop i Jackpot Rain mreže. 

Ova najava dolazi nakon što je Wazdanov nedavno prisustvovao Samit SBC Barselona 2023. Tokom događaja, Wazdanov tim je predstavio svoje igračke proizvode i predstavio promotivnu mrežu Jackpot Rain. 

Na predstojećem samitu SBC Latinoamerica 2. novembra, Wazdan će predstavljati:

  • Michal Imiolek - izvršni direktor
  • Andrzej Hyla - COO
  • Izabela Słodkowska-Popiel - šefica upravljanja računima za Sjevernu Ameriku i Latinsku Ameriku
  • Joanna Zdanowska iz tima za upravljanje računima

Michael Imiolek, izvršni direktor Wazdan, rekao je:

"SBC Summit Latinoamerica brzo se etablirao kao jedan od najživljih, najuzbudljivijih događaja u kalendaru i drago nam je što ne samo prisustvujemo, već i sponzoriramo emisiju. Od našeg potpuno novog niza igara do naše uzbudljive promocije alata, imaćemo dosta izloženih na štandu B32 i jedva čekamo da poželimo dobrodošlicu učesnicima u naš svijet tokom konferencije!"

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti