Vijesti

October 15, 2020

Online rulet: Fibonačijev rulet dobitna strategija

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Fibonačijev pristup zasniva se na filozofiji Leonarda Fibonačija (1170. – 1250.) koji je bio poznat po svojoj finansijskoj sigurnosti casino igre strategiju, posebno u ruletu, gde je sebi stvorio reputaciju. Fibonačijeva strategija ima niz brojeva koji su sistematski pravilno strukturirani i moraju se pravilno pratiti, zbog čega je i nazvana Fibonačijev niz.
Fibonačijeva strategija se do danas smatra najuspješnijim pristupom online ruletu. To je zato što ga mnogi igrači smatraju najzdravijom strategijom ruleta – posebno kada ga stavite uz sve druge uobičajene progresivne metode kao što je Martingale.

Online rulet: Fibonačijev rulet dobitna strategija

Fibonačijeva strategija

Tehnika koja stoji iza Fibonačijeve pobjedničke strategije je bolja kada je posvećena vanjskoj opkladi (parno ili neparno, crno i crveno) i niskim 1–18 ili visokim 19–36, što je oba 50 posto pobjeda. 

Imajte na umu da je svaki pokušaj isprobavanja ove tehnike sa Inside Bets formula katastrofe.

Ideologija Fibonačijeve strategije

Ako počnete sa velikim gubitkom, Fibonačijeva metoda će vas zadržati duže nego što je uobičajeno, ali možda neće biti tako dramatično kao što bi bilo da radite u Martingale stilu. U stvarnosti, kada igrate sa Fibonačijem, vaši gubici nikada ne bi bili tako veliki kao Martingale čak i sa ekvivalentnim okretima.

Ova serija se sastoji od osnovnog koncepta koji definiše srž ove strategije. Izričito kaže da ćete svojoj sljedećoj opkladi uvijek dodati dva prethodna založena iznosa, ali trebate početi s 1. 

Međutim, počinjanje od 1 nije neophodno, jer možete biti fleksibilni oko toga koji će biti vaš osnovni broj, samo je preporučljivo početi od 1.

Evo serije o tome kako možete upravljati svojim opkladama dok se krećete kroz igru:
1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987

Imajte na umu da se niz konstruiše dodavanjem dva prethodna broja.

Kako izvršiti Fibonačijevu strategiju

Nastavićete da igrate sa zacrtanim nizom odozgo i stalno idete uzbrdo, a ako zabeležite gubitke, nastavite dok ne pobedite. Nikada nemojte paničariti!

Niz poraza je niz koji je ekvivalentan pobjedničkom nizu ako igrate na Even Market Bets. Zadržite vjeru u pokret, dugi niz poraza može se porediti s jednakim ili čak dužim nizom pobjeda. Prednost igranja na tržištu 50/50.

Možete se prebaciti na sljedeću brzinu kako biste pratili gubitak i pobjedu. Ako shvatite da imate rentabilnost i da ste na dobitku, povucite ove poteze. Mogu se ostvariti na dva načina: 

  1. Jednostavno započnite niz ponovo od početka, to je 1. Trebali biste započeti niz od baze. 
  2. Druga stvar koju treba da uradite je da odbrojite od niza dva broja i uložite iznos ako znate da ste otišli predaleko u nizu i ne želite da se vratite.

Ako ponovo pobijedite u ovoj rundi, odmah prebrojite dva broja iz prethodne serije, a zatim se kladite na broj. Dakle, do početka serije, nastavićete. Nema šanse da ne budete profitabilni. Fibonačijeva pobjednička tehnika se pokazala mnogo jednostavnijom i lakšom za izvođenje.

Snažno razmatranje upotrebe Fibonačijeve strategije - Keynote

Iz niza ćete otkriti da se 1 pojavljuje dvaput kada počnete da pobjeđujete. Obavezno se kladite na dva broja '1 i 1'. Ulog 1 ako dobijete, ulog 1 ponovo. Radi se samo o tome da bude čak i na kraju. Znajte, također, da možete doživjeti situaciju naprijed-nazad nakon što se vratite na početak. To je obično rezultat stalnih promjena u pobjedama i porazima.

Pobrinite se da se pridržavate rasporeda. Dodajte posljednje dvije opklade i kladite se na sljedeći okret kada izgubite. Ako pobijedite, odmaknite se i kladite se na dva niza. Ako propustite potez, matematički algoritam će biti pokvaren. Stoga, papir i olovka mogu biti potrebni za održavanje ispravne evidencije.

Zaključak

Ako se ova metoda pokazala sigurnom, ipak morate biti oprezni oko nečega. Uvijek obratite pažnju na maksimalnu opkladu navedenu na stolu na kojem ćete igrati. To je sigurna strategija, ali u igra ruleta, ništa nije zagarantovano.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti