Vijesti

March 23, 2024

Martovsko ludilo dostiže novi maksimum: ESPN-ov turnirski izazov ruši rekord

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni za poneti:

  • Rekordno učešće: ESPN-ov Men's Tournament Challenge za NCAA košarkaški turnir 2024. godine postiže novi rekord sa 22,6 miliona završenih zagrada, što je povećanje od 13 posto u odnosu na prošlu godinu.
  • UConn predvodi paket: UConn se pojavljuje kao favorit za pobjedu, sa 24,7% ispitanika koji biraju Haskije da osvoje prvenstvo.
  • Inovativne karakteristike: ESPN Tournament Challenge predstavlja Perfect Bracket Tracker, poboljšavajući iskustvo navijača sa statistikom i podacima u realnom vremenu.
  • Ženski izazov još uvijek otvoren: Dok su prijave za muške kategorije zatvorene, ESPN Women's Tournament Challenge ostaje otvoren za prijave u posljednjem trenutku do početka prve utakmice 23. marta.

Izraz "Martovsko ludilo" nikada nije bio prikladniji, s najnovijim rekordom u popunjenim zagradama za ESPN-ov Men's Tournament Challenge koji zaista utjelovljuje taj termin. Zapanjujućih 22,6 miliona rangiranih na utakmicama zakazanim za 22. mart 2024. godine, srušili su prošlogodišnji rekord za 13 posto, postavljajući novi rekord svih vremena i podgrijavajući vatrenu atmosferu koja okružuje popularni NCAA košarkaški turnir.

Martovsko ludilo dostiže novi maksimum: ESPN-ov turnirski izazov ruši rekord

Rekordni pogodak neposredno prije početka prve utakmice:

(Prvi izvještaj: ESPN Press Release, Date Unspecified) - Rekordni broj opklada postignut je ranije danas, sa ESPN-ovim nadograđenim Tournament Challengeom koji je registrovao zapanjujućih 27,555 brackets u minuti neposredno prije početka prve utakmice turnira. Zanimljivo je da je UConn identifikovan kao najpopularniji izbor za pobedu u muškom finalu, sa skoro četvrtinom svih grupa (24,7%) favorizuje prošlogodišnje šampione, Haskije.

ESPN je otišao iznad i dalje kako bi zadovoljio najselektivnije zahtjeve ljubitelja košarke. Tournament Challenge sada sadrži Perfect Bracket Tracker, alat dizajniran da koristi statistiku i podatke za popunjavanje zagrada i predviđanje pobjednika, umjesto da se oslanja samo na sreću. Ova funkcija ne samo da dodaje element zabave, već pruža i sredstva u realnom vremenu za praćenje savršenih zagrada i različitih faktora koji utiču na ove rezultate.

ESPN Women's Tournament Challenge Poziv za posljednje opklade:

Rekordni zamah muškog turnira postavlja scenu za uzbudljivih dvonedelja košarke. S obzirom da je ESPN Men's Tournament Challenge sada zatvoren, pažnja se skreće na ESPN Women's Tournament Challenge, koji ostaje otvoren za podnošenje prijava do početka prve ženske utakmice 23. marta u regiji Albany 1 u 11:30 ET. Utakmica otvaranja između države Michigan i Sjeverne Karoline označit će kraj procesa klađenja, omogućavajući navijačima da u potpunosti urone u praćenje napretka svojih favorita kroz prvenstvo.

Nezaboravno iskustvo:

ESPN, kao ekskluzivni dom NCAA divizije I ženskog košarkaškog prvenstva, pripremio je paket alata za one koji su završili bilo koju od rekordnih 22,6 miliona zagrada. Ovi alati su dizajnirani da pomognu navijačima da prate svoje opklade, rezultate i podatke tokom turnira, osiguravajući da je martovsko ludilo 2024. nezaboravno iskustvo za sve uključene.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti