Vijesti

January 16, 2020

9 ludih i istinitih priča o klađenju koje su se zaista dogodile

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Jeste li ikada čuli za pljačke kasina, dobitke i gubitke koji izgledaju nevjerovatno? Evo 10 priča koje su se zaista dogodile u kockarnicama i platformama za kockanje.

9 ludih i istinitih priča o klađenju koje su se zaista dogodile

S vremena na vrijeme, ljudi postignu veliki uspjeh, dok drugi gube klađenje na bogatstvo. Istina je reći da kockanje može promijeniti čovjekov život.

Sljedećih deset priča su neke od najluđih u svijetu kockanja.

1. Ethereum Exit Rip-Off

Kockar na mreži otišao je sa ogromnim bogatstvom nakon što je pobijedio Fomo3D, popularnu Ethereum igru. Uspio je sebi osigurati ogromna 3 miliona dolara. Prevazišao je težak podvig onlajn kockanja. Bio je to izvanredan napor koji mu je pomogao da nadmudri i ljude i botove.

2. Talent Michaela Jordana je izgubljen

Kockarsko ponašanje Michaela Jordana dovelo je do toga da ga NBA penzioniše. Kladio se na sve, čak i na utovar prtljaga na aerodromima, a jednom je izgubio 300.000 dolara kladeći se na golf.

3. Pastor za pljačku kazina

Gregory Bolusan, pastor iz Las Vegasa, naoružan pištoljem i rancem ukrao je 29.000 i 30.000 dolara prije nego što je uhapšen.

4. Pljačka dok se kocka

Kerry Johnson opljačkao je banku 2016. godine u Zapadnoj Virdžiniji tokom pauze za kockanje. Uhvaćen je zbog video snimka na kojem se vidi kako napušta prostor za kockanje prije pljačke.

5. 60K na ruletu

Jake Cody, vrhunski poker igrač u Velikoj Britaniji, kladio se na svoj dobitak u poker šampionatu, blizu $59,992, i pobijedio, udvostručivši svoj novac.

6. Prateći savjet djevojke zaradio je 1300 dolara od pukih centi

Kevin Maselli je poslušao savjet svoje djevojke i prokockao $0,14 na 1000 prema 1 kvotu na NCAA utakmice. Zaista nije mogao vjerovati kada je saznao da je osvojio $1,345.78. Za novac namjerava kupiti prsten za prosidbu za svoju djevojku.

7. Luđa priča o ulaganju 5 dolara i dobijanju milion dolara zauzvrat

Kladivši se $5 na Three Card Poker "6 Card Bonus Bet", Harold McDowell nije mogao vjerovati u svoju sreću. Pogodio je Royal Straight Flush of Diamonds sa šest karata i osvojio $1,000,000. Njegova supruga je također prethodnog dana bila proglašena slobodnom od raka.

8. Gubitak koji mijenja život tokom online igre ruleta

Zavisnik od kockanja priznao je da je izgubio 155.270 dolara u igri ruleta na mreži u roku od 26 minuta.

9. Kajanje za kockare

Jedan Australac izgubio je 400.000 dolara kockajući se u jednom danu, što je nazvao lošim odlukama zbog medicinske reakcije na njegove tablete protiv bolova.

Ovo su samo neke od najpopularnijih priča na svijetu. Većina je šokantna, dok su druge fascinantne. Međutim, dobro je pronaći odgovarajuću perspektivu za gledanje priča. Oni nude mnogo smjernica o tome šta treba raditi, a šta ne raditi kada je u pitanju kockanje.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti