Wazdan

October 20, 2020

Wazdan lansira novu igru - Telly Reel, testirajte svoj novi promotivni alat (Cash Drop)

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Sa sjedištem na Malti online casino Provajder softvera za igre na sreću Wazdan je sada lansirao svoj maštovit novi naslov, Telly Reels, nakon što je nedavno objavio svoj revolucionarni promotivni alat Cash Drop. Slot sa 5 bubnjeva i 20 linija za isplatu vodi igrače u starinski TV nostalgični svijet, gdje su voćna duga i mnoštvo bonusa ekvivalentni velikim pobjedama. Tu su i neke zanimljive karakteristike u Telly Reels-u, kao što je bočna ploča koja se puni zvijezdama, pružajući igračima 10 plaćenih Telly Bonus spinova i pet blokiranih Wild simbola na kolutima. Slaganjem pet klizača na ekran, igrači takođe mogu pokrenuti Micro Telly Bonus, koji im daje nasumičnu nagradu u vrijednosti do deset puta više od njihovog uloga.

Wazdan lansira novu igru - Telly Reel, testirajte svoj novi promotivni alat (Cash Drop)

Telly Reels Scatter karakteristika:

Širok raspon nagrada, uključujući dodatne okretaje, množitelje i nasumične džokere, može se otključati za igrače aktiviranjem tri kotača raspršivanja koji su u suštini manji od točka bogatstva. Ako želite to učiniti ispravno, igrači mogu odabrati Wazdanove alate Buy i Special Gamble kako bi ubrzali potjeru i osvojili mega nagrade do 1.400 puta što je više moguće.

Telly Reels Isplata

To je također po vašoj želji kada je u pitanju nivo volatilnosti, jer Wazdan vam omogućava da odaberete vlastiti nivo rizika, ali bez obzira da li je nizak, srednji ili visok, potencijalni povrat igrača ostaje isti, 96,18 posto. Najviša isplata je 2100x prema proizvođaču igre, što u poređenju sa modernim izdanjima nije impresivno. Šef prodaje za Wazdan, Andrzej Hyla, dao je osvrt na novu igru: "Pridružuje se stabilnom sjajnom sadržaju koji je sada tražen širom svijeta od strane operatera i igrača. Pozvao bih oboje da se uključe za više u narednih mjeseci!"

Cash Drop - promotivni alat

Wazdan je objavio svoj najnoviji i revolucionarni promotivni alat Cash Drop kako bi ojačao svoju poziciju suvremenog poslovanja s najkvalitetnijim tehnologijama za igre na sreću. Kompanija cijeni svoje podružnice i recenzije te se složila da završi rigorozan proces testiranja sa odabranim kockarnicama kako bi usavršila funkcionalnost alata.

Cash Drop je alatka koja je korisna i za igrače i za pružaoce usluga, zahvaljujući dobro izgrađenim, podesivim postavkama. Jedna od najčešćih karakteristika je da nalozi igrača odmah dobijaju nagrade tako da ne moraju da preduzimaju dodatne radnje i da se nastavlja glavna igra, omogućavajući im da nastave svoje impresivno iskustvo sa uzbudljivim Wazdan igrama.

"Naši partneri su bili izuzetno sretni i oduševljeni proizvodom. Uložili smo mnogo timskog truda u kreiranje ovog promotivnog alata i jedva čekamo da ga podijelimo s drugim operaterima. Razumijemo potrebe naših partnera i zato smo se usavršili u Cash Drop-u da bude što lakši, brži i intuitivniji. Proces postavljanja satnih, dnevnih ili sedmičnih kampanja za bilo koju Wazdan igru je besprijekoran i efikasan. Pokazalo se da je uspješan u privlačenju pažnje i angažmana igrača" kaže Michal Imiolek, izvršni direktor Wazdana.

Ljepota The Cash Drop

Kazina također mogu usmjeriti igrače na željene igre prilagođavanjem njihovih naslova privlačnim logotipom Cash Drop i ponuditi im opcionalnu opciju koja omogućava ciljanje korisnika koji vole dodatne nagrade. Kasnije operateri mogu bez problema obavijestiti igrače kada je njihova opklada preniska da bi se kvalifikovali za promociju, tako da nikada ne propuste priliku da zarade Drop nagradu. Ono što je takođe važno je da su T&C i nagradni fond za datu Cash Drop promociju uvijek udaljeni samo jedan klik, tako da igrači mogu biti sigurni da će ostati dobro informisani. Osim što omogućavaju trenutni kredit za nagrade na računima igrača kako bi se omogućilo kontinuirano igranje, kazina mogu prilagoditi svoje naslove svojim željenim igrama i više s logom za ispuštanje novca.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti