Vijesti

July 27, 2023

Yggdrasil predstavlja Notre-Dame Tales GigaBlox slot igru

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 27. jula 2023., Yggdrasil, vodeći izdavač u iGaming industriji, najavio je svoj najnoviji online slot, Notre-Dame Tales GigaBlox. Ova igra teleportuje igrače nazad u srednji vijek za divnu eskapadu.

Yggdrasil predstavlja Notre-Dame Tales GigaBlox slot igru

Sadrži svečani događaj koji se održava ispred jedne od najpoznatijih svjetskih katedrala, gdje kockari mogu osvojiti sjajne nagrade. Yggdrasil Gaming koristio je mrežu 4x6 s raznim oštro odjevenim figurama, dizajnom vitraža i trendi GigaBlox mehanikom.

Nakon pritiska na dugme "spin", sretni igrači mogu spojiti najmanje tri ikone karata na bilo kojoj od linija za opkladu u igri kako bi dobili isplatu od 0,2x do 2x. Također možete upariti bilo kojeg od dobro obučenih likova da biste dobili nagradu od 0,6x do 12x. Čovjek s maskom je divlji simbol igre, koji zamjenjuje druge ikone kada se pojavi. Ovaj jedinstveni simbol također može doći sa nagradom od 1,6x do 20x ako uparite najmanje tri na 40 linija opklade u igri.

U međuvremenu, igrači bi trebali paziti na masivne ikone 2×2, 3×3 ili 4×4 koje se mogu pojaviti nasumično. Ovi simboli mogu biti veliki do 6×6 tokom bonus rundi, povećavajući vaše šanse za ogromnu pobjedu.

U petom kolutu može se nalaziti škrinja s blagom, koja nudi novčanu nagradu do 500x ili više besplatnih okretaja. Nadalje, škrinja se može pojaviti u bonus rundi kako bi igrače nagradila dodatnim okretajima. 

Govoreći o bonus rundi, igrači ga mogu aktivirati ispuštanjem pet ili više simbola besplatnog okretanja. Kao što se i očekivalo, više scattera dolazi s više besplatnih okretaja. Prije nego što runda počne, igrači će dobiti do sedam modifikatora, koji mogu uključivati ​​sljedeće dodatke:

  • Wilds
  • Multiplikatori
  • Prošireni koluti
  • Velikodušno naslagani simboli
  • Više okretanja

U nekim pravnim sistemima, igrači na najbolja online kazina može se odmah pridružiti režimu Free Spin koristeći funkciju Bonus Buy. Oni također mogu kockati svoje besplatne okrete kako bi osvojili dodatne nagrade na ovome online casino igra

Debi Notre-Dame Tales Gigablox dolazi samo nekoliko dana nakon izdanje Fast Fruits DoubleMax sa pojačivačima množenja. Bucks and Doe 10K Ways sa trofejnim nagradama koje mogu dostići 2000 puta veći ulog prethodile su klasičnom slot-u na temu voća.

Mark McGinley, glavni direktor za igre na sreću za Yggdrasil, rekao je:

"Notre-Dame Tales GigaBlox kombinuje zadivljujuću postavku sa igrom punim akcije za savršen spoj tema i mehanike. Način odabira funkcija prije početka besplatnih okretaja dodaje dodatni nivo uzbuđenja, a mi smo oduševljeni naša najnovija kreacija."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti