Vijesti

September 7, 2023

Yggdrasil poziva igrače u drevnu Kinu da zgrabe nacionalno blago u GigaGong GigaBloxu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming, dobavljač nagrađivanih online slotova i vodeći agregator sadržaja, najavio je svoj najnoviji naslov, GigaGong GigaBlox. U ovoj igri, programer poziva igrače u veličanstveni svijet drevne Kine, prepun blaga i posebnih simbola.

Yggdrasil poziva igrače u drevnu Kinu da zgrabe nacionalno blago u GigaGong GigaBloxu

To je slot srednje volatilnosti sa 6 bubnjeva i 40 linija za opkladu. Igrači mogu pobijediti uparujući tri do šest simbola na bilo kojoj liniji opklade. Ikone JA kartice najmanje plaćaju od 0,2x do 6x ulog, dok kineski simboli plaćaju najviše od 1,2x do 40x ulog.

Super Wild, predstavljen koi ribom, je divlji simbol igre, koji predstavlja sve ikone plaćanja koje pronađe na putu kada se pojavi. Kao da to nije dovoljno, ovaj simbol također dolazi sa isplatom sličnom ikoni najveće vrijednosti kada igrači upare dovoljno njih na tabli za igru.

U međuvremenu, programer kaže da 4x4, 3x3 i 2x2 GigaBlox simboli mogu sletjeti bilo gdje na kolutovima. Ovim simbolima se pridružuju nagrađujući Gong simboli i širi džokeri, koji mogu pokriti cijeli kolut tokom okretanja. Simbol Gong će isplatiti vrijednost glavne opklade pomnoženu vrijednost globalnog Gong množitelja na desnoj strani bubnja.

Igrači uključeni top online kazina dobićete 10 besplatnih okretaja ako na bubnjevima ispadnu 6 do 10 lotos bonus simbola. Dobiće isti broj bonus besplatnih okretaja kada postoji jedanaest ili više bonus simbola. Gong množitelj će početi sa nasumičnom vrijednošću na početku besplatnih okretaja i nastaviti rasti za 1+.

Igra će nagraditi igrače dodatnim okretanjem za svaki bonus simbol koji se pojavi tokom besplatnih okretaja. Osim toga, postoji daleko veća vjerovatnoća da ćete dobiti Super Wild i Gong simbole, a ukupni množitelj gonga se ne resetuje između okretaja.

Igrači koji žele uskočiti direktno u rundu besplatnih okretaja mogu koristiti funkciju Bonus Buy da plate 100x ulog, aktivirajući 10 besplatnih okretaja. Ovo će također vidjeti da će igrači dobiti više Gonga i Super Wilda nego u uobičajenom bonusu za besplatno okretanje.

GigaGong GigaBlox je odličan dodatak Yggdrasilovoj kolekciji koja se stalno širi casino igre. Dva dana prije ovog izdanja, kompanija se udružila sa Peter & Sons kako bi krenula u lovačku ekspediciju u sibirsku divljinu u Peter Hunter. Prije toga, kompanija je povela igrače u podvodnu avanturu da upoznaju sirene Enchanted Waters.

Mark McGinley, glavni direktor za igre na sreću u Yggdrasil Gaming, rekao je:

"Postoji puno uzbuđenja oko ovog izdanja, a GigaGong GigaBlox je još jedan fantastičan primjer onoga što naš tim za igru ​​može proizvesti, sa sjajnom temom, matematikom i karakteristikama. GigaBlox mehaničar je brzo postao pravi dio Yggdrasilovog arsenala, nudeći veliki potencijal za pobjedu , a u kombinaciji sa Super Wilds i globalnim multiplikatorima gonga ovo stvara zaista poseban slot."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti