Vijesti

June 5, 2021

Yggdrasil partneri ReelPlay za izdavanje Games Lab Royal Dragon Infinity Reels

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

To je potpuno novi mjesec 2021. i Yggdrasil je ponovo u tome. Ovog puta, kompanija je, u partnerstvu sa ReelPlay-om, 29. aprila predstavila epski novi Royal Dragon Infinity Reels u azijskom stilu. Izrađena u poznatom YGS Masters studiju, igra nudi igračima elegantan arkadni piner sa uzbudljivim rolama koji se šire. Dakle, nastavite čitati ovu recenziju slota Royal Dragon Infinity Reels kako biste naučili nešto ili šest o igri.

Yggdrasil partneri ReelPlay za izdavanje Games Lab Royal Dragon Infinity Reels

Royal Dragon Infinity Reels Pregled

Uz Royal Dragon Infinity Reels slot, odvest ćete se na virtuelno putovanje na Daleki istok kako biste se izborili sa zvijeri koja diše vatru. Impresivan dizajn sadrži temu kineskog zmaja sa pozadinom crvenog neba i planina prekrivenih snijegom. Kao što se i očekivalo, ima i tradicionalni azijski soundtrack sa mogućnošću istovremenog puštanja i podloge i zvučnih efekata.

U međuvremenu, igra počinje na mreži 3x4, gdje igrači mogu pokrenuti pobjedu spajanjem tri simbola slijeva nadesno. Ako to učinite, simboli će se zamrznuti, a s desne strane se dodaje još jedan kolut. Tu se ipak ne završava. Možete upariti drugi simbol na potpuno novom kolutu i otključati peti kolut.

Naići ćete na više simbola na kolutima, uključujući lotosov cvijet, žabu, ribu, fenjer i zlatnu statuu. Od svih dostupnih standardnih simbola, feniks se najviše isplati, dajući igračima 8 puta njihov početni ulog ako ubace 3 u kombinaciji. I naravno, ova online casino igra je optimizirana za pametne telefone, tablete i mobilne telefone.

Royal Dragon Infinity Reels bonusi

U ovoj igri u kineskom stilu uživat ćete u Frenzy Spins sa do 5x množiteljem, besplatnim okretanjima sa sve većim množiteljima i nagradom za džekpot do 1000x vašeg početnog uloga. Ispod su glavne bonus karakteristike:

Simbol multiplikator

U slotu Royal Dragon Infinity Reels, svako okretanje počinje množiteljem od 1x. Zatim, ako imate sreće da nabavite potpuno novi kolut, aktivira se funkcija množenja simbola. Zanimljivo je da se množitelj stalno povećava za 1 bez ograničenja.

Na primjer, spuštanje tri ikone žaba na kolutove 1-2-3 čini vas kvalifikovanim za 3x isplatu. Ako dobijete još jednu ikonu žabe na novododatom kolutu, 3x isplata se množi 2x, što vam daje 6x množitelj. I da, spuštanje još jedne žabe na kolut broj 5 daje vam 9x isplatu uloga. Tu se vrši obračun isplate.

Frenzy Spins

Sa ovom funkcijom, igrači mogu dobiti Frenzy Spin na bilo kojem nasumičnom okretu osnovne igre. Zauzvrat ćete zaraditi 5x, 3x, 4x i 2x množitelj na pomenutom okretu. Ne zaboravite da ovo uključuje sve bonus bubnjeve koje ćete dobiti. Osim toga, možete prenijeti Win Multiplier i Frenzy Spins u rundu besplatnih okretaja.

Free Spins

Da biste aktivirali Funkcija besplatnih okretaja, osvojite pobjedu sa ikonom Gonga. U tom slučaju, uživat ćete u do sedam bonus okretaja. Također, spuštanje još jednog gonga preko pet simbola daje vam još jedan dodatni okret. Imajte na umu, međutim, da se množitelj simbola osnovne igre prenosi u besplatne vrtnje. Osim toga, osvajanje runde besplatnog okretanja povećava množitelj za 1x do 5x. S druge strane, svaki gubitak besplatnih okretaja smanjuje množitelj za 1x.

Jackpot

Evo gdje stvari postaju uzbudljive. Ako aktivirate više od dvanaest kotača, čeka vas nagrada vrijedna 200x od početnog uloga. Dakle, ako to možete da uradite tokom funkcije Frenzy Spin, imate šansu da osvojite 1000 puta veći ulog.

Royal Dragon Infinity Reels RTP i Min/Max Bet

Prije svega, ovaj uzbudljivi video slot ima RTP stopu od 95,85%, što je ispod prosjeka. Što se tiče raspona klađenja, možete staviti opklade između 0,30 i 75 dolara jednim klikom. Takođe, imajte na umu da je volatilnost igre velika. Uz učestalost pogodaka od oko 33,48%, igrači mogu ostvariti pobjedu nakon tri okretanja.

Royal Dragon Infinity Reels Final Thoughts

Ako vam se sviđa mehanika Infinity Reels, onda ne propustite priliku da zavrtite kolute Royal Dragon. Igra je lijepo urađena, sa privlačnim vizualima i višestrukim potencijalima za pobjedu, zahvaljujući množećim bubnjevima. Sve u svemu, neprekidna akcija u kombinaciji sa maksimalnim potencijalom pobede od 2,652x je previše dobra da bi se ignorisala.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti