Vijesti

July 13, 2023

Wazdan odaje počast kineskoj godini zeca Mjesečevom srećom

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Wazdan, pionirski programer igara, objavio je svoj najnoviji slot s orijentalnom tematikom, Moon of Fortune, koji dolazi u kompletu sa mnoštvom funkcija. U ovoj igri, igrači se upuštaju u nebesku avanturu kada padne noć, otkrivajući simbole inspirisane istočnom Azijom koji otvaraju vrata sreći na 16 kolutova.

Wazdan odaje počast kineskoj godini zeca Mjesečevom srećom

The online casino igra ima varijabilnu volatilnost sa impresivnim rasponom opklada od 0,10 do 10,000 kovanica. Na 16 bubnja, igrači mogu parirati najmanje deset kraljevskih karata 9-A kako bi dobili isplatu koja dostiže 25x ulog. Također možete pronaći nekoliko drugih premium simbola s najvišom isplatom od 200x od uloga. Osim toga, divlji simbol može sletjeti i zamijeniti sve druge ikone za plaćanje na bubnjevima, pomažući vam da ostvarite još veće dobitke.

Kako se to nastavlja, Moon of Fortune sadrži nekoliko uzbudljivih karakteristika. Oni uključuju:

  • Sticky to Infinity: Ova mehanika će značajno povećati angažman korisnika na najbolja online kazina.
  • Nivo šanse: Ova funkcija omogućava igračima da povećaju svoje šanse za dobijanje bonus simbola i otključaju bonus rundu.

Ova igra takođe označava povratak popularne bonus runde Hold the Jackpot, koja dolazi sa izgledom za skupljanje pozamašnih dobitaka. Ako kockar uspije da popuni svih 16 kotača bonus simbolima, požnjeti će mnogo prikupljanjem Grand Jackpota od 1500 puta više od njihovog uloga.

Moon Fortune je najnovije izdanje Wazdana, koje pokazuje posvećenost kompanije da nastavi s izdavanjem uzbudljivih online slotovi. Nedavno je kompanija debitovala 9 kovanica: Grand Platinum Edition, koji ima povećanu isplatu od 2.500x ulog. U maju je istaknuta serija 9 kovanica nakon toga dobila nadogradnju kompanija je izdala 12 kovanica, sa najvišom isplatom od 750x ulog.

Andrzej Hyla, glavni komercijalni direktor Wazdan, je izrazio svoje oduševljenje kada je razgovarao o njihovom najnovijem izdanju. Zvaničnik je rekao:

"Oduševljeni smo što možemo predstaviti naš najnoviji naslov, Moon of Fortune, u čast kineske godine zeca, koji pruža zadivljujuću grafiku koja odgovara uzbuđenju inovativnih karakteristika igre. Pružanje inovacija kroz prilagodljivo iskustvo pokazalo se ključnim za naš uspjeh i uz to, očekujemo da će naše najnovije izdanje nastaviti pružati impresivne rezultate za naše partnere."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti