Vijesti

March 30, 2024

The Goonies™ Megaways™: Blueprint Gaming otkriva nastavak pun akcije

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni za poneti:

  • Pokreće se Blueprint Gaming The Goonies™ Megaways™, najnoviji nastavak popularne serije.
  • Igra sadrži inovativnu mehaničku Megaways™ koja nudi do 117.649 načina za pobjedu.
  • Kombinacija potpuno novih i klasičnih karakteristika osigurava privlačno iskustvo igranja.
  • Igra je razvijena u saradnji sa Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment.

Blueprint Gaming, pionir na sceni razvoja slotova u Velikoj Britaniji, predstavio je svoju najnoviju avanturu, The Goonies™ Megaways™. Ovo je šesta serija u nizu, nakon pet uspješnih prethodnika, uključujući verziju kartice za struganje. Vjerni obožavatelji kultnog klasičnog filma iz 1985. "The Goonies" ponovo će se pridružiti Mikeyu, Mouthu i Datau u uzbudljivoj potrazi za blagom kako bi otkrili bogatstvo zloglasnog gusara, Jednookog Willyja, u pokušaju da spasu svoje domove.

The Goonies™ Megaways™: Blueprint Gaming otkriva nastavak pun akcije

Akcioni vizuelni prikazi i igranje

Ovaj očaravajući nastavak nastavlja legendarnu potragu za blagom uz dinamičnu akciju, zabavu i malo opuštanja za igrače. Uključujući Megaways™ mehaniku, licenciranu od Big Time Gaming-a, igra nudi raspored sa šest kolutova s ​​dodatnim horizontalnim kotačem. Ovaj inovativni dizajn omogućava nevjerovatnih 117.649 dobitnih kombinacija po okretanju, zahvaljujući kaskadnim kolutovima i slučajnim množiteljima.

Igrači nastoje spustiti najmanje tri odgovarajuća simbola na susjedne bubnjeve, počevši od krajnje lijevog kotura. Igra se može pohvaliti srednjom volatilnošću, stopom povrata igrača (RTP) od 95% i potencijalnim dobicima do 10.000 puta veći od uloga igrača.

Zabava bogata funkcijama

The Goonies™ Megaways™ uvodi nekoliko zanimljivih funkcija, uključujući:

  • Funkcija prikupljanja gotovine: Aktivira se kada se simboli Cash i Collect pojave zajedno.
  • Free Spins: Pokreće se ispuštanjem tri ili više Scatter-a, s brojem besplatnih okretaja u zavisnosti od broja Scatter-a.
  • Karta blaga Jednookog Willyja: Jedinstvena nadogradnja koja pruža množitelj gotovine i dodatne besplatne okrete kada se sakupe četiri simbola za prikupljanje.
  • Treasure Blitz Super Spin: Dodatna bonus runda koja poboljšava iskustvo igranja.

Nadograđeni Slot Sequel

Posvećenost Blueprint Gaming-a razvoju svog portfelja licenciranih igara evidentna je u ovom najnovijem izdanju. Dok je zadržao suštinu omiljenog filma kroz umjetnička djela i zvučne zapise, programer je uveo nove funkcije za poboljšanje angažmana igrača. Saradnja sa Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment osigurava vrhunsku, višežanrovsku IP adresu koja nadilazi digitalne i kinematografske platforme.

Jo Purvis, direktor marketinga i odnosa u Blueprint Gamingu, izrazio je entuzijazam za novo izdanje, ističući spoj poznatog brendiranja i inovativne igre koja ima za cilj očarati igrače.

The Goonies™ Megaways™ nije samo dokaz posvećenosti Blueprint Gaming-a kvalitetu i inovacijama, već je i uzbudljiv dodatak svijetu online slotova, obećavajući nezaboravnu avanturu kako za fanove tako i za pridošlice.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti