Vijesti

October 23, 2023

Spribe potpisuje ugovor o brendiranju sa Ultimate Fighting Championshipom

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Spribe, popularni programer kazino igara, potpisao je prekretnički ugovor o brendiranju sa UFC-om (Ultimate Fighting Club), profesionalnim takmičenjem u mješovitim borilačkim vještinama. Ovaj dogovor pokriva UFC 294 takmičenje koje će se ovog vikenda održati u Abu Dabiju, Ujedinjeni Arapski Emirati. 

Spribe potpisuje ugovor o brendiranju sa Ultimate Fighting Championshipom

Nakon ovog višegodišnjeg sponzorskog ugovora, Spribe će dobiti značajan brend na UFC 294 iu i oko oktogona. Programer igre će također dobiti pojačani brend u narednim događajima s plaćanjem po gledanju i noćnim borbama.

Pored podizanja izloženosti brenda, Spribe će koristiti ovaj aranžman za izgradnju brendiranih integracija unutar live prijenosa svake odabrane karte za noćnu borbu. Kompanija će također dobiti godišnji grant od UFC brend ambasadora za daljnju promociju partnerstva kroz nastupe, sadržaj i kreativne marketinške tehnike.

SPRIBE je poznati dobavljač softvera specijaliziran za razvoj iGaming rješenja i pokretanje online kazina. Kompanija ima za cilj stvaranje revolucionarnih proizvoda koji utiču na sektor kockanja. Jedno od glavnih Spribeovih dostignuća je Avijatičar, popularna crash igra koja pruža brzo i korisno pilotsko iskustvo. 

Ranije ovog mjeseca, Spribe je potpisao ugovor ugovor o ekskluzivnoj distribuciji sadržaja uz Light & Wonder, popularnu platformu za agregiranje igara. Ovaj dogovor će vidjeti kompaniju igrice lansiranje na platformi širom Sjedinjenih Država. 

Grant Norris-Jones, UFC stariji potpredsjednik globalnih partnerstava, komentirao je:

"Oduševljeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu SPRIBE-u kao zvaničnom UFC partneru. SPRIBE stvara vrstu igara sljedeće generacije koje su jako privlačne za UFC fanove jer nude jedinstveno iskustvo, sa uzbudljivim karakteristikama, zadivljujućom grafikom i zanimljivim igranjem. uzbuđeni smo što im mogu pomoći da postignu širi doseg svog brenda i igara."

Giorgi Tsutskiridze, CCO u Spribe, dodao je: 

"Ovo je značajno partnerstvo za SPRIBE i Aviator, koje čini više igrača svjesnim igre nego ikada prije. Aviator je već najigranija crash igra na svijetu s više od 10 miliona igrača mjesečno, ali ovaj ugovor s UFC-om će zaista katapultirati u stratosferu."

Zvaničnik je istakao da je ovo vrijedna marketinška saradnja Spribe što dodatno naglašava popularnost Avijatičar.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti