Vijesti

June 15, 2023

Relax Gaming objavljuje novi dodatak seriji Money Train

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, dobro poznati iGaming agregator i provajder jedinstvenog online slotovi, predstavlja svoju najnoviju igru, Money Train Origins Dream Drop. Igra je najnoviji nastavak izuzetno uspješne serije Money Train, koja je počela 2019. 

Relax Gaming objavljuje novi dodatak seriji Money Train

Money Train još jednom vidi kako se voz vraća na stanicu. Igra ostaje vjerna svojim korijenima dodavanjem vrlo promjenjive akcije, gdje se banda lopova bori za 10.000x glavnu nagradu. Ali to nije sve za šta se vredi boriti. Voz ima programerovu Dream Drop Jackpot funkciju, poznatu po stvaranju instant milionera u najbolja online kazina

Radnja se odvija na tabli za igru ​​5x4 gdje igrači mogu upariti simbole na do 40 linija opklade. Morate spojiti najmanje tri simbola da biste primili isplatu koja dostiže 20x veći ulog. Wild simbol (ukrštene puške) se također može pojaviti na kolutima i zamijeniti sve ikone plaćanja osim skatera. Ovo dodatno povećava vaše izglede za veliku isplatu. 

Kako se akcija nastavlja, igrači mogu pronaći 3+ bonus simbola bilo gdje na bubnjevima kako bi aktivirali bonus rundu Money Cart. Ovo će vam dodijeliti tri ponovnog okretaja, koji će se vratiti na tri svaki put kada dobijete isti simbol u bonus rundi. Osim toga, ovaj simbol može otkriti i dodati vrijednost množitelja vašoj početnoj opkladi.  

Oni koji su igrali početne rate naći će klasične simbole Money Train, kao što su:

  • Collector
  • Persistent Collector
  • Platilac
  • Persistent Payer

Relax Gaming ide dalje kako bi uveo nove likove u igru, uključujući Bankara i Iscjelitelja. Obje ikone su jedinstvene jer mogu dodati vrijednost svim simbolima kada se pojave, dok iscjelitelj oživljava simbole sakupljača ili platitelja, dajući igračima nove živote da otjeraju bandu. 

Kada igrači popune kolonu simbolima, otvorit će se dodatni kolut koji nudi priliku za još veće nagrade. Takođe, igrači mogu aktivirati Dream Drop Bonus tako što će ubaciti 20 Dream Drop simbola, omogućavajući im da osvoje različite džekpotove uparujući tri ikone u mini-igri pokupi i klikni.

U septembru prosle godine, Relax Gaming je najavio debi Money Train 3 sa nevjerovatnim 100.000x maksimalnom isplatom. Ali uključivanje Dream Drop Jackpota u najnoviji dodatak sigurno će privući još više igrača u ovu seriju. 

Komentirajući igru, Shelley Hannah, direktorica kazino proizvoda u Relax Gamingu, izjavila je: 

"Bilo je samo pitanje vremena kada će se divovi, a to su Money Train i Dream Drop, okupiti u jednom nevjerovatno uzbudljivom novom izdanju. Nismo mogli biti više oduševljeni ponuditi igračima nešto što su tražili od dana kada je Dream Drop Jackpot je zvanično objavljeno."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti