Vijesti

September 14, 2023

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, vodeći agregator sadržaja i programer online kazino igara, poziva igrače da se pridruže pomorskoj avanturi u svom najnovijem spektakularnom džekpotu, Dead Man's Trail Dream Drop. Ovaj slot s pet kotača s visokom promjenjivosti uključuje 40 isplatnih linija, nudeći potencijal za velike pobjede sa svojom funkcijom novčića, uzbudljivim Trail bonusom i, naravno, Dream Drop Jackpotom.

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop

Kada se pojave tri ili više bonus simbola, igra će otkriti gusarsku kartu, a mornari će se upustiti u izvanrednu avanturu u nepoznate zemlje za Trail Bonus. Trail Bonus će voditi igrače po mapi kako bi skupili plijen, čineći čak 1-9 koraka u svakom skretanju.

Kada posuda konačno dotakne pločicu, aktivira jednu od petnaest različitih reakcija, u rasponu od množitelja do kolekcionarskih simbola, pa čak i neočekivanih dobitaka novčića!

Naslovi bi mogli biti prilično isplativi, kao što je Scout, koji može povećati vrijednost standardne pločice do 1000x. One-Eye množi vrijednost standardne pločice između 2x i 5x, dok Commander podiže vrijednost običnih pločica sa 3x na 5x. Na kraju, Kolekcionar akumulira zbir svih regularnih pločica.

U jednom trenutku tokom sesije igranja, igrači će primetiti da je ekran igre ispunjen novčićima. Tada će pirati biti nagrađeni značajnom količinom novca jer će vrijednost svih vidljivih novčića biti data odjednom.

Relax Gaming je također dodao Dream Drop džekpot, koji je nedavno kreirao svoj deseti milioner na jednom od vodećih web stranice online kazina u evropi. Kao iu drugim Dream Drop online slotovima, igrači mogu aktivirati bonus nakon što popune mrežu igre Dream Drop simbolima. Kako se igrač kreće po ploči, dodavat će se na mjerač džekpota svaki put kada naiđe na određenu ikonu džekpota. Džekpot će se aktivirati kada sakupe odgovarajuću količinu odgovarajućih pločica.

Ovo online slot dodaje kolekciji programera softvera od 4.000+ naslova. Nedavno je kompanija objavila Joker Split, sa nestašnim i nagrađujućim likovima.

Shelley Hannah, direktorica proizvoda u Relax Gamingu, govorila je o lansiranju, komentirajući:

"Dead Man's Trail je jedna od najčešće igranih Relax igara, fantastično je moći povećati ovu legendarnu titulu dodatkom Dream Drop Jackpota. Jedva čekamo da vidimo igrače kako se penju na brod i isplovljavaju u potrazi za nagrade."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti