Vijesti

October 12, 2023

Playn GO pokreće Raging Rex 3 sa tri uzbudljiva režima besplatnih okretaja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Play'n GO, provajder iGaming softvera sa sjedištem na Malti, najavio je treću verziju svoje serije Raging Rex s najboljim performansama. Kao što se i očekivalo, novi slot vodi igrače na putovanje natrag u doba Titana, gdje će uživati ​​u uzbudljivim karakteristikama i tri potencijalna bonusa. Period krede se dešava na poznatoj tabli za igru ​​6x4, sa igračima koji uparuju najmanje tri simbola na susednim bubnjevima kako bi dobili impresivne nagrade.

Playn GO pokreće Raging Rex 3 sa tri uzbudljiva režima besplatnih okretaja

U ovoj igrici sa životinjskim temama, Raging Rex je u potrazi i ima svoje nišane čvrsto postavljene na svoju metu. Sa tri do šest scattera koji se pojavljuju na bubnjevima tokom osnovne igre, igrači mogu aktivirati rundu besplatnih okretaja i birati između tri posebna bonusa, uključujući:

  • Feeding Frenzy
  • Preživljavanje
  • Hatchling Mania

Tokom Feeding Frenzy, jedan od četiri simbola dinosaurusa će biti plijen. Raging Rex će tada gaziti po kolutima dok lovi metu. Ako sleti na kolut plijena, to će se povećati na mjeru ludila. Zapamtite da će vam ova funkcija poželjeti dobrodošlicu sa do 13 besplatnih okretaja, ovisno o broju scattera. 

Play'n GO kaže da je Survival mod više nalik na bonus igru ​​Hold and Win, koja je trenutno u trendu online kazina. Igra se na 12 kolutova sa simbolom Rex kolekcionara u prostoru 2x2. Na početku ovog moda, igrači dobijaju tri života i moraju nastojati da ostanu živi i skupljaju dobitke na Rex kolektoru dok vrte kolutove. Kao u većini Hold and Win online slotovi, runda se završava nakon tri uzastopna poraza, pri čemu svaka pobjeda vraća živote na tri. 

na kraju, Raging Rex igrači mogu odabrati funkciju Hatchling, gdje se Rex ikone neće pojaviti. Umjesto toga, mladunci koji se pojavljuju na bubnjevima će postati ljepljivi tokom cijele bonus igre. Ove ikone će se pojaviti sa vrijednošću množitelja 2x ili 3x.

Prema programer softvera, ovaj naslov osigurava da je serijal Raging Rex zaslužio svoje mjesto kao jedan od najpopularnijih nastavaka u okviru svojih knjiga. Igra se pridružuje drugim serijama s najboljim učinkom kao što su Book of Dead i Sweet Alchemy, s lansiranjem dobavljača Sweet Alchemy 2 u junu 2023. 

Komentarišući naslov, ambasador igara u Play'n GO-u, Magnus Wallentin je rekao: 

„Veoma se radujemo što ćemo vidjeti što igrači misle o Raging Rexu 3. Dodajući ovoj već popularnoj seriji, Raging Rex 3 donosi sve ono što su igrači voljeli u prethodnim naslovima, dok također dodaje neke nove uzbudljive funkcije za igrače koji mogu potopiti svoje zubi u. 

"Na primjer, bonus funkcija Hatchling Mania zapravo vidi kako Rex zauzima pozadinsko sjedište dok njeno leglo vježba vlastite lovačke vještine. Ponašajući se kao individualni pokretni divlji, manje verzije svoje majke, ove bebe Rexes se kreću s kotura na kolut stvarajući priliku za više Oni čak mogu donijeti i množitelja!"

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti