Vijesti

August 24, 2023

Osvojite šarmantne nagrade u igrici Habanero's Witches of Tome

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Habanero, poznati dobavljač vrhunski online slotovi i stolne igre, pružio je očaravajuće iskustvo kroz svoje najnovije izdanje, Witches Tome. U ovoj igri, programer poziva igrače da istraže tajanstvene dubine šume van granica, gdje ih čeka skup vještica sa svojim magičnim napitcima. Slot se može pohvaliti raznim funkcijama koje će uključiti igrače tokom nagradne avanture.

Osvojite šarmantne nagrade u igrici Habanero's Witches of Tome

Slot mašina koristi standardni raspored 5x3 sa do 243 načina za pobjedu. Igrači moraju upariti najmanje tri simbola s temom vještica na susjednim kotačima da bi dobili isplatu koja dostiže 1000x veći ulog. Wilds i scatter simboli dolaze sa vlastitim isplatama.

Govoreći o divljini, ovi zadivljujući simboli mogu se replicirati bilo gdje u mreži. Kao što se i očekivalo, oni mogu zamijeniti sve plaćene simbole osim scattera kada se pojave na bubnjevima, stvarajući pobjedničke kombinacije obavijene misterijom. Uparivanje pet džokera na susednim bubnjevima takođe može doći sa isplatom koja dostiže 4,4x ulog.

U međuvremenu, misteriozni scatter simboli predstavljeni vještičinim crnim potom mogu se pojaviti na kolutima za otključavanje do 20 Free Spins. Wild simbol će ostati zaključan na istom mjestu tokom ove bonus funkcije. Naravno, ovo dodatno povećava vaše šanse da osvojite maksimalnu isplatu od 7,307x.

Protagonist vještica u ovoj mističnoj slot mašini također može pokrenuti funkciju zaključanih ponovnih okretaja. Ovo će zaključati simbol dok se ne pojavi uspješna kombinacija.

Witches Tome je online slot s velikom volatilnošću koji nudi mogućnost velikih nagrada. Da povećate svoje šanse za osvajanje najveće isplate, Habanero dodao je prijateljski RTP (povratak igraču) koji može dostići 98,12%.

Pored Witches of Tome, Habanero je u posljednje vrijeme bio zauzet kreiranjem novih online slotova za svoje fanove na najbolja online kazina. Krajem juna, kompanija izdao Sireninu čaroliju, avanturistički slot koji vodi igrače pod vodu za uzbudljive pobede. Prije toga, kompanija je najavila Crystopiju, 3x3 slot koji vodi igrače u blistavo kristalno carstvo.

Toni Karapetrov, Habanero-ov šef korporativnih komunikacija, napomenuo je:

"Witches Tome je igrica koja trnci u kičmi prepuna funkcija za one koji su spremni da prigrle magiju i testiraju svoju sreću. Oduševljeni smo što predstavljamo ovaj najnoviji dodatak, koji obogaćuje naš portfolio sa još jednim impresivnim i privlačnim naslovom."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti