Vijesti

September 12, 2019

Microgaming i SK365 grupni ugovor

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Microgaming je dobro poznat u industriji online kockanja. Oni koji nude zabavu na slot igricama, kao što su onlajn kazina, dobro znaju za ovu kompaniju. Sada su pojačali svoje prisustvo u Italiji uzbudljivim sporazumom sa SKS365 Group koji im omogućava da prošire svoju ponudu.

Microgaming i SK365 grupni ugovor

Ovo je komercijalni posao koji Microgaming uključuje u sportsko klađenje i igre uz ugovor o partnerstvu sa grupom SKS365. Grupa SKS365 će ovo lansirati kroz jedan od svojih brendova. To će značiti da mogu proširiti iskustva igranja koja trenutno donose svojim klijentima.

Dogovor

Vodeći brend koji će SKS365 Group koristiti omogućit će igračima da uživaju u onome što nudi. Ovo poboljšava ono što brend ima da ponudi na svom evropskom tržištu. Sada će ovi igrači moći uživati u impresivnim proizvodima koje Microgaming nudi, a to je veliki broj slot igara.

Microgaming je bio prisutan u Italiji, ali ovo ga samo podiže na novi nivo. Tamo su prisutni od 2011. Tada je region otvorio tržište kroz regulativu. Postoji nekoliko kazino brendova koji su primali nagrade za igre od Microgaminga na mjesečnoj bazi.

Partnerstvo

I Microgaming i SKS365 su najzadovoljniji ovim novim partnerskim ugovorom. S obzirom da je SKS365 lider na evropskom tržištu, Microgaming je svestan održivosti ovog sporazuma za partnera. To će biti od koristi za oba ova entiteta i igračima će pružiti poboljšano iskustvo igranja.

SKS365 prepoznaje popularnost Microgaming-a i njihov besprijekoran rekord u industriji online kockanja. Vjeruju da će partnerstvo s Microgamingom ojačati njihovu poziciju na tržištu online kazina u Italiji. Njihova baza klijenata će moći uživati u nekim od najimpresivnijih proizvoda za online igre iz Microgaminga.

Exciting Launches

Microgaming nikada ne razočara svoju bazu klijenata. Oni kontinuirano donose nove proizvode na tržište kao što su najuzbudljivije slot igre. Neki od onih koji su nedavno objavljeni su Magic of Sahara i Break Away Deluxe. Microgaming blisko sarađuje sa nezavisnim dobavljačima softvera. Poznati su po kontinuiranim izdanjima.

Partnerstvo sa Microgaming-om poput ovog sa SKS365 pruža sjajna iskustva za sve uključene, a glavni fokus ostaje na krajnjim korisnicima, što je baza klijenata kojoj brendovi kazina služe. Microgaming je ime koje je postalo veoma prepoznato od strane krajnjih korisnika i mnogima je omiljeno.

Microgaming i SK365 grupni sporazum koristi Italiji

Microgaming i SK365 Group sklopili su ugovor o partnerstvu za ulazak u industriju sportskog klađenja i igara od kojeg će imati koristi oboje.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti