Vijesti

April 27, 2022

Idite u nevjerovatnu svemirsku avanturu s Illogicool od Elk Studios

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Elk Studios nije jedan od njih online casino agregatori sadržaja koji s vremena na vrijeme bombardiraju igrače novim izdanjima. Ali kada to urade, to je pogodak na vrhu. 

Idite u nevjerovatnu svemirsku avanturu s Illogicool od Elk Studios

Do sada je ove godine agregator objavio samo dva online slota, a Illogicool je najnoviji dodatak. Objavljena 2. februara, ova igra prati tragove čudnog Tropicoola, gdje se crtani likovi susreću sa stvarnim ljudima. Dakle, da li ste spremni za avanturu istraživanja svemira?

Illogicool Overview

Ako postoji nešto u čemu Elk Studios blista, to su zvučni efekti njihovih igara. Ova igra sadrži optimistične i jedinstvene muzičke efekte koji se igraju kroz igru kako bi dočarali svemirsko raspoloženje. Dakle, slobodno ga aktivirajte za maksimalnu zabavu.

Ipak, Illogicool misija se dešava na masivnoj kaskadnoj mreži 6x6 sa do 46,656 pobjedničkih načina. Vidjet ćete Cool Reel na vrhu mreže, koji se spušta u ikone na kraju svake kaskadne sekvence. Igrači moraju sakupiti najmanje tri slična simbola s lijeva na desno kako bi stvorili dobitnu formulu, počevši od krajnje lijeve bubnjeve.

Govoreći o simbolima, Illogicool ima od A do J kraljevske, koje su standardne ikone. U ovom slučaju, sletanje 3 do 6 dodeljuje igračima 0,1 do 0,3x množitelja. S druge strane, kompjuter, laserski pištolj, svemirski brod, te muški i ženski likovi su vrhunske ikone. Ženska posada je najplaćeniji simbol koji daje 1x, 1,25x, 1,5x i 2x za sakupljanje 3, 4, 5 i 6, respektivno.

U međuvremenu, zlatno "W" je divlji simbol, koji predstavlja sve regularne ikone za dovršavanje pobjedničkih puteva. Zlatno "B" predstavlja scatter ikonu u igri, koja pokreće bonus vrtnje. I da, možete igrati ovaj online slot na mobilnim ili desktop HTML5 pretraživačima.

Illogicool bonus karakteristike

Illogicool je igra koja se dopada igračima koji preferiraju tradicionalne i jedinstvene elemente. Drugim riječima, osnovna igra je jednako zabavna kao i bonus igra. U nastavku je pregled:

Kaskadni i hladni koluti

Kao što je ranije spomenuto, Illogicool ima mehaniku Cascading Reels, što znači da novi simboli zamjenjuju pobjedničke simbole. Naravno, ovo može stvoriti više dobitnih kombinacija ako imate sreće. Ova funkcija se nastavlja dok nastavite da pobjeđujete, a onda će simboli Cool Reel pasti kada ne budete imali sreće.

Troubles Feature

Pahuljasti crtani likovi mogu se srušiti s Cool Reel-a kako bi pokrenuli funkciju Troubles. Kada se pojave, mogu transformisati simbole u drugi odgovarajući simbol. Mali dlakavi momci također mogu biti ljepljivi, razmnožavajući se i šireći na susjedne simbole. Osim toga, funkcija Double Trouble (dva problema koja se spuštaju na isti kolut) može proširiti i transformirati još više simbola.

Wild i Locked Wilds

Kada se Wild i Locked Wilds pojave na ploči za igru, ostaju aktivni čak i na Cool Reel-u. Osim toga, Locked Wilds su ostali u igri tri uzastopne pobjede prije nego što su uklonjeni. Štaviše, Monster Wilds se može pojaviti kada padnu u redove koji nisu Cool, čime se proširuju da pokriju sve ne-pobjedničke ikone u svom redu. 

Free Spins

Nijedan online slot vrijedan soli ne bi preskočio priliku da ponudi igračima bonus okretaje. U Illogicool-u, igrači mogu prikupiti 3, 4, 5 ili 6 Super Bonus (zlatni W) ikona kako bi pokrenuli 10, 15, 20 ili 25 bonus igara. Dodatno ovome, funkcija Super Bonus ima vrijednosti množitelja od 5x do 30x kada dobijete 1 do 6 scattera. 

Tu se ne zaustavlja. Dvije nove ikone se mogu pojaviti na Cool Reel-u tokom bonus igre. Za početak, Win Multiplier može povećati vašu vrijednost množitelja za 1x, 2x ili 3x kad god pobijedite. Takođe, ikona Extra Drop može dodijeliti 1, 2 ili 5 bonus okretaja. Dakle, generalno gledano, funkcija besplatnih okretaja je uzbudljiva koliko god može.

X-Tier

Kupovina X-Tier funkcije je prečica ELK Studiosa do uzbuđenja. Iako nije dostupna u nekim jurisdikcijama za igre kao što je Velika Britanija, ova funkcija vam omogućava da uđete u akciju na pola puta i odaberete svoju omiljenu scenu. Postoji do pet različitih načina igre u ovoj slot mašini sa 5x do 500x nagradama. 

Illogicool Variance, RTP i Bet Limits

Kao što se i očekivalo, rezervacija putovanja u svemir ne košta igrače ruku i nogu. To možete učiniti za samo 0,20 dolara i čak 100 dolara. Ali nemojte se previše uzbuđivati jer je volatilnost ocijenjena 8/10, što je na visokoj strani. 

također, RTP stoji na 95% ravnog, što je ispod prosjeka za slotove od 96%. Ali nemojte se obeshrabriti jer je maksimalni dobitak od 10.000x vrijedan svakog rizika.

Problemi su zabavni!

Sve u svemu, Illogicool je odličan dodatak portfoliju igara ELK Studija koji se stalno širi. Kombinacija crtića i pravog čovjeka je na pravom mjestu, a gomila bonus funkcija čini ga još boljim. 

Takođe, inovativne X-Tier karakteristike omogućavaju igračima da iskoriste maksimalno uživanje u igri sve dok mogu da plate. Ukratko, ovaj video će vam se jako svidjeti ako ste već igrali Tropicool.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

**Ukrcajte se u čarobnu arapsku avanturu uz izdanje slota "Lucky Lamp" Wizard Games**
2024-03-16

**Ukrcajte se u čarobnu arapsku avanturu uz izdanje slota "Lucky Lamp" Wizard Games**

Vijesti