Vijesti

July 28, 2023

Games Global predstavlja revolucionarnu mrežu džekpota u King Millions

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kada je Games Global završio Microgaming akvizicija u maju 2022. bilo je puno očekivanja, s obzirom da je Microgaming među vodećim imenima u iGaming industriji. Čini se da se kompanija dobro nosi sa novim vlasništvom, lansirajući nove igre svakog mjeseca.

Games Global predstavlja revolucionarnu mrežu džekpota u King Millions

Jedno od najnovijih izdanja Games Globala je lansiranje King Millions jackpot mreže. Ovaj džekpot će revolucionirati sektor iGaminga jer je to najveći i najnagradniji mrežni džekpot Games Globala do sada. Džekpot će se pridružiti drugim mrežama kao što su Mega Moolah i WowPot pod okriljem programera.

Prema Games Globalu, novi mrežni džekpot će se pokrenuti sa 9 Masks of Fire King Millions, pružajući igračima dvije šanse da osvoje ogromne novčane isplate, zahvaljujući 1 milion eura odnosno 2 miliona eura. Ogroman Grand Jackpot će isplatiti rekordne nagrade koje prelaze 30 miliona evra.

Igrači mogu nasumično pokrenuti džekpot mreže King Millions tokom osnovne igre nekoliko najboljih online slotovi iz Games Global. Poseduje bonus točak koji prikazuje glavne i velike džekpotove, kao i množitelje dobitaka između 7x do 100x ulog.

Programer kaže da King Millions nudi džekpot regulirani operateri online kazina jedinstvena prilika da se istaknete tako što ćete biti potpuno prilagodljivi prema preferencijama igrača. Ovaj fascinantni novi proizvod jača fokus Games Globala na isporuku vodećih džekpot sadržaja na tržištu i poboljšanje iskustva igrača.

Nedavno je kompanija objavila da će njen WowPot progresivni džekpot pasti u bilo koje vrijeme nakon toga prelazi granicu od 30 miliona eura. Ova mreža džekpota stvara dobitnike od 2020. godine i isplatila je više od 160 miliona eura za više od 4 miliona pobjeda.

Andrew Booth, direktor proizvoda u Games Globalu, rekao je da kompanija uvijek nastoji da pomjeri granice, posebno u pogledu svojih džekpot proizvoda. On je naveo da je Games Global uspeo da izgradi solidnu reputaciju kao lider u oblasti džekpota.

Booth je nastavio:

„Dizajniran posebno da podigne ljestvicu na slotovima s progresivnim džekpotom, očekujemo da ćemo vidjeti da će glavni nagradni fondovi porasti iznad 30 miliona eura prije nego što padnu, dodjeljujući osmocifrene sume kakve nikada nismo vidjeli u industriji. Uvjeren sam da će King Millions biti veliki hit među operaterima i igračima, posebno imajući u vidu da će biti uparen sa izuzetno popularnim igrama kao što je 9 Masks of Fire, a još ih slijedi."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti