Vijesti

November 8, 2023

Fujitsu Lighthouse Initiative: Pokretanje inovacija u iGaming industriji

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vodeći dobavljač rješenja Fujitsu pokreće inovacije u iGaming industriji lansiranjem Lighthouse Initiative. Inicijativa ima za cilj pomoći kompanijama u iGaming industriji i izvan nje da povežu ključne tehnološke trendove s poslovnim prilikama. Fujitsu ohrabruje kompanije da podijele svoje sljedeće velike ideje dok nastoji istražiti nova tehnološka dostignuća, izazivajući val promjena i inovacija.

Fujitsu Lighthouse Initiative: Pokretanje inovacija u iGaming industriji

Ključni tehnološki trendovi

Inicijativa Lighthouse fokusira se na tri ključna tehnološka trenda:

  1. AI
  2. Data Science
  3. Kontejnerizacija

Kompanije zainteresovane za učešće u inicijativi se podstiču da prijave svoje interesovanje kod Fujitsua popunjavanjem obrasca za prijavu na njihovoj web stranici. Također bi trebali pripremiti kratke prezentacije naglašavajući kako su njihove inovacije usklađene s bilo kojim od tri navedena tehnološka trenda.

Podrška i resursi

Fujitsu će blisko sarađivati ​​sa uspješnim kompanijama, pružajući korak po korak smjernice i pristup resursima za ideje koje ispunjavaju njihove kriterije. Uspješni kandidati mogu dobiti fond podrške do 100.000 eura i besplatnu podršku od Fujitsu DX tima za inovacije.

Inicijativa također nudi platformu za testiranje bez rizika, DX Innovation Platform, gdje kompanije mogu testirati svoje AI, podatke i kontejnerske aplikacije.

Stimuliranje rasta i stvaranje budućnosti

Cilj Lighthouse Initiative je stimulirati rast u cijeloj iGaming industriji koristeći nove tehnologije. Fujitsu želi da pozove iGaming kompanije da budu na čelu ovog pokreta i kreiraju sljedeću veliku stvar koja će promijeniti igru.

Nick McDonald, direktor računa u Fujitsu-u, rekao je: "AI, nauka o podacima i kontejnerizacija će promijeniti način na koji svijet posluje u narednim godinama, a Fujitsu želi da pozove iGaming kompanije da budu na čelu ovog pokreta. Naš bogatstvo resursa i DX Innovation Platform, u kombinaciji sa svježim idejama kompanija unutar industrije, mogu pomoći da se stvori uzbudljiva nova budućnost za sve. Uzbuđeni smo što radimo s kompanijama kako bismo pomogli da njihove ideje postanu stvarnost i da prihvatimo ove nove tehnologije i pozitivne promjene koje one mogu donijeti."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti