Slots Magic Pregled kazina - Promotions & Offers

Slots MagicResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus dobrodošlice do €100 + 50 besplatnih okretaja
Višejezično
Odjeljak za greske
Ponuđene posebne nagrade
Od povjerenja
Verifikovan
Siguran
Višejezično
Odjeljak za greske
Ponuđene posebne nagrade
Slots Magic is not available in your country. Please try:
Promotions & Offers

Promotions & Offers

Svi novi igrači na Slots Magic-u će dobiti veoma izdašan 100% bonus dobrodošlice do $50. Povrh toga, igrači će dobiti 15 besplatnih okretaja za igranje na odabranim slotovima. Da biste primili ovu ponudu, potrebno je da koristite kod MAGIC50 kada napravite svoj prvi depozit.

Slots Magic je velikodušan i sa svojim postojećim igračima. Ako ste jedan od njih, tada ćete dobiti 100% bonusa na depozit kada napravite depozit od 50$ ili više. Sve što treba da uradite je da koristite kod Y520. Povrh toga, dobićete besplatne vrtnje tokom cele godine.

Dakle, svakog četvrtka ili petka ćete dobiti 10 besplatnih okretaja za naredne 52 sedmice. A nagrade ne staju ovdje, postoje redovne nagradne igre i predlažemo da pripazite na web stranicu kako biste osvojili`ništa ne nedostaje.

Slots Magic takođe ima VIP klub za svoje redovne klijente gde ćete zaraditi bodove svaki put kada igrate i napredovaćete kroz nivoe. Postoji 6 nivoa, bronzani, srebrni, zlatni, platinasti, dijamantski i crveni dijamant, a što je viši nivo to su bolje nagrade.

Kako zatražiti ponudu za registraciju?

Nakon što kreirate svoj račun na Slots Magic i napravite svoj prvi depozit, možete zatražiti bonus dobrodošlice. Minimalni depozit koji morate uplatiti da biste ispunili uslove za ovu ponudu je 10 USD. Don`Ne zaboravite da ćete morati koristiti bonus kod da biste dobili ponudu dobrodošlice.

Bonus kod je MAGIC, a za uplatu sredstava na svoj račun možete koristiti mnogo različitih načina plaćanja. Bonus sredstva će biti automatski prebačena kada napravite svoj prvi depozit.

Od jula 2020. paket dobrodošlice je povećan na 100 USD, tako da ako napravite najveći depozit, imat ćete 200 USD na svom saldu za igranje. Također ćete dobiti 50 besplatnih okretaja za igranje na Book of Dead.

Kada igrate sa svojim bonus sredstvima, nije vam dozvoljeno da stavljate opklade veće od $5, odnosno 10% bonusa.

Bonus sredstva se moraju odigrati 30 puta prije nego što možete podići svoj dobitak. Imate 30 dana da ispunite uslove za klađenje. Besplatne vrtnje se moraju uložiti 60 puta, takođe u roku od 30 dana. Ako ne ispunite uslove za klađenje ili krajnji rok, vaši dobici će isteći.