HeySpin Pregled 2024 - Games

HeySpinResponsible Gambling
CASINORANK
7.56/10
BonusBonus $200 + 100 besplatnih okretaja
Instant-Play, dostupno na svim platformama!
Brzi gotovinski depozit
SSL Encrypted
Od povjerenja
Verifikovan
Siguran
Instant-Play, dostupno na svim platformama!
Brzi gotovinski depozit
SSL Encrypted
HeySpin is not available in your country. Please try:
Games

Games

Izbor igara dostupnih u HeySpin Casinu je ogroman i naći ćete ono što tražite. Većina igara je dostupna u zabavnom modu, što znači da ih možete igrati bez uplate depozita. Ovo je odličan način da naučite kako igrati određenu igru bez potrebe da trošite vlastiti novac.

Baccarat

Baccarat je kartaška igra kojoj mnogi kockari vole da se prepuste. Igra je vrlo jednostavna, ali nudi mnogo uzbuđenja. Baccarat datira iz Francuske iz 19. veka i od trenutka kada je izmišljen privlačio je ogromnu publiku. Do danas je na raspolaganju mnogo različitih varijanti igre tako da možete pronaći jednu ili dvije koje vam se sviđaju.

Karte su malo promijenjene vrijednosti za igru. Kečevi se vrednuju sa 1, karte od 2 do 9 imaju svoju nominalnu vrednost, a 10s i karte lica vrednuju se 1.

Da biste počeli da igrate, morate da položite opkladu. Dostupne su tri opcije:

 • Opklada na Bankara
 • Opklada na igrača
 • Opklada na nerešeno

Statistički gledano, Bankarova opklada će dobijati češće od bilo koje druge opklade, i iz tog razloga dolazi sa 5% provizije. A kada je u pitanju Tie opklada, većinu igrača privlači ova opklada jer nudi najveću isplatu. Ali, predlažemo da izbjegavate ovu opkladu, posebno ako ste početnik jer su šanse da se ova opklada dogodi premale.

Kada je u pitanju igranje, ne možete ništa učiniti kada položite opkladu. Igra se igra po unaprijed postavljenim pravilima tako da možete samo sjediti i opustiti se. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto je Baccarat tako popularna igra jer se uglavnom možete osloniti na svoju sreću.

Pravila za igrača su prilično jasna. Ako imate ruku koja iznosi između 0 i 5, dobit ćete treću kartu. Ako vaša ruka iznosi 6 ili 7, stajaćete. Ako prve dvije karte dobijete ukupno 8 ili 9, to se zove prirodna ruka i vi ste pobjednik runde.

Pravila za bankara su malo komplikovanija od pravila za igrača. Dobra vijest je da ne morate znati pravila da biste imali uspješnu sesiju. Ali, ako želite da znate šta se dešava pred vama, onda ćemo sa bankarom podeliti pravila treće kartice.

 • Kada bankarove prve dvije karte budu ukupno 3, bankar će izvući treću kartu ako je treća karta igrača 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, a oni će stajati ako je treća karta igrača an 8.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 4, bankar će izvući treću kartu ako je treća karta igrača 2, 3, 4, 5, 6, 7 i oni će stajati ako je treća karta igrača 1, 8, 9, 10.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 5, bankar će izvući treću kartu ako je treća karta igrača 4, 5, 6, 7, a oni će stajati ako je treća karta igrača 1, 2, 3, 8, 9 , 10.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 6, bankar će izvući treću kartu ako je treća karta igrača 4, 5, 6, 7, a oni će stajati ako je treća karta igrača 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10.
 • Kada bankarove prve dvije karte budu ukupno 7, one će stajati.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 8 ili 9, ovo je prirodna ruka i oni će osvojiti rundu.

Slot

U ovom trenutku, postoji više od 200 online video slot igara koje možete igrati u HeySpin Casinu. Postoje igre za sve vrste igrača, tako da bez obzira da li ste low roller ili high roller, postoji nešto za vas.

Online video slot igre su intuitivne i ne morate da naučite neka komplikovana pravila da biste mogli da igrate. Iako su slotovi jednostavni, predlažemo da naučite osnovna pravila igre prije nego što odlučite igrati za pravi novac.

Najbolji način da naučite pravila je da počnete igrati klasične slotove. Ovo je jednostavna verzija igre koja označava početak ere 'online slot igara'.

Cilj igre je stvoriti dobitnu kombinaciju na aktivnoj isplatnoj liniji. Morate da položite opkladu, zavrtite kolutove i sačekate ishod.

Ako želite povećati svoje šanse za pobjedu, morate staviti svoju opkladu na što više linija za isplatu. Broj isplatnih linija ovisit će o igri koju igrate, a možete birati između slotova koji imaju samo jednu isplatnu liniju do milion načina za pobjedu.

Ono što čini igranje slotova tako zanimljivim su bonus simboli. Može biti mnogo različitih bonus simbola, ali najčešći su wild i scatter simbol. Wild simbol ima funkciju da zamjenjuje druge simbole kako bi dovršili pobjedničku isplatnu liniju. U nekim igrama, divlji simboli dolaze sa množiteljem. Međutim, oni ne mogu zamijeniti još jedan bonus simbol.

Scatter simbol pokreće bonus besplatnih okretaja u većini slučajeva. Morat ćete spustiti najmanje tri scatter simbola i oni ne moraju biti na aktivnoj isplatnoj liniji. Ovi simboli takođe nude skater isplate, što je još jedan plus.

Bonus igre

Online video slot igre ponuditi bonus igru koja čini iskustvo zanimljivijim. Postoje različiti načini za aktivaciju bonus igara, ali u većini slučajeva, to je tako što ćete ubaciti najmanje 3 scatter simbola na isto okretanje. Bonus igre također mogu biti različite, mogu doći u obliku besplatnih okretaja ili mini bonus igara.

Poker

Poker je nevjerovatna igra koju možete igrati, posebno ako tražite izazovniju igru. Ovo je igra vještine i znanja i morate provesti neko vrijeme učeći pravila igre i vježbajući ista.

Poker se igra sa standardnim paketom od 52 karte, a sve poker ruke sadrže pet karata. Da biste pobijedili, morate imati najbolje rangiranu ruku. Prva stvar koju morate naučiti je kako se rangiraju ruke, a evo kako se rangiraju od visokog ka nižem:

 • Five of a Kind je ruka koja je moguća samo kada koristite džokere. Ovo je najviša moguća ruka.
 • Straight Flush je najbolja prirodna ruka u kojoj imate pet poredanih karata, sve u istoj boji.
 • Four of a Kind je kada imate četiri karte istog ranga.
 • Full House je kada imate tri iste vrste i par.
 • Flush je kada su sve karte u istoj boji.
 • Straight je kada imate 5 karata u redu.
 • Three of a Kind je kada imate tri karte bilo kojeg ranga uparene s dvije karte koje nisu par.
 • Dva para je kada imate dva različita para.
 • Par je kada imate jedan par i tri neuparene karte.
 • Visoka karta je kada se vaša ruka ne kvalifikuje kao nijedna od gore navedenih ruku i vaša jedina vrijedna karta je najviša karta.

Sljedeća stvar na koju morate obratiti pažnju je način na koji se kladite. Prva stvar koju treba da uradite je da položite opkladu da biste dobili karte, a na kraju rundi klađenja pobeđuje ruka sa najvišim rangom.

Kada se kladite, imate tri izbora i oni uključuju sljedeće:

 • Call – kada zovete, kladite se da odgovara prethodnoj opkladi.
 • Raise – kada podignete, činite svoju prvu opkladu koja odgovara prethodnoj opkladi i stavljate još jednu dodatnu opkladu. Svi ostali igrači moraju da odgovaraju novom podignutom opkladu.
 • Fold – kada foldujete, ispadate iz trenutne ruke i ne morate ulagati novac u pot.

Video Poker

Video poker je još jedna zanimljiva igra da morate probati. Ovo je neka pojednostavljena verzija veoma popularne igre. Postoji nekoliko varijanti, ali najstarija je Jacks or Better, a kombinacija je vještine i sreće.

Prva stvar koju treba da uradite je da se kladite i kompjuter će vam podeliti pet karata. Morate odabrati koje želite zadržati, a koje želite odbaciti. Kada kliknete na karte koje želite da odbacite, računar će se pozabaviti zamjenskim karticama i kada dobijete svoje posljednje karte vidjet ćete da li ste pobijedili ili izgubili.

Morate znati rangiranje ruku kako biste mogli donijeti bolju odluku.