Evolution Gaming

December 15, 2020

Evolution Gaming lansira Live Craps

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Evolution Gaming, premijer pr oducer of Kazino uživo alternative, najavio je uvođenje prvog na svijetu online Igra Craps uživo, postavljena u stvarnom podzemlju. Ova prepoznatljiva online verzija cijenjene igre s kockicama ostaje povijesno točna, a istovremeno u potpunosti koristi nove tehnologije sa svojim bogatim skupom poboljšanih funkcija, dizajniranih da igru učine razumljivom i igranjem kako za iskusne tako i za početnike.

Evolution Gaming lansira Live Craps

Evolution Craps je uzbudljiva, prepoznatljiva online verzija Crapsa za koju su molili obožavatelji ove renomirane igre. Craps, posebno u Sjedinjenim Državama, je nadaleko poznata igra u kockarnicama na kopnu. Sranje može izgledati gotovo ogromno za igrača koji prvi put igra.

Evolution Gaming je učinio proces fleksibilnijim nego ikad u ovoj prepoznatljivoj onlajn verziji tako što je uključio interfejs koji je jednostavan za korišćenje sa funkcijama koje pomažu, prilagođavajući ovaj veoma voljeni favorit kazina novoj generaciji igrača. Kao iu Live i First Person, igra će sigurno biti privlačna i novim i iskusnim igračima.

Evolution Gaming Online Live Crap Key Insight

Ova specijalna igra Craps smještena je u predivnom studiju za pozadinu. To je živahna i neverovatno brza igra sa više načina za klađenje i mnogo više načina za pobedu. Svrha igre je da se predvidi rezultat bacanja dvije kocke. U jedinstvenom Craps Evolution Gamingu, izgradili su sve smjernice o tome kako učiniti igru lakšom za igranje i potpuno razumijevanje. Redovno se obavještavate o vašim mogućim dobicima za sljedeće bacanje kockica, dok u istom trenutku možete vidjeti i koliko vas se bori za isti broj.

Karakteristike Evolution Gaming Live Crap

Moji brojevi

My Numbers je dodatna funkcija koja omogućava jednostavnije i zanimljivije igranje Crapsa. Svaki broj predstavlja potencijalni zbroj bacanja kocke. Prikazuje omjer koji vam je potreban za pobjedu zajedno s potencijalnim isplatama.

Jednostavan način rada

Bilo da ste novi u Craps-u, možda će vam biti lakše početi igrati s funkcijom Easy Mode. Jednostavan način rada je dizajniran za igrače koji žele igrati igru sa mnogo manje mjesta za klađenje. Klikom na dugme menja se korisnički interfejs i sada igrate sa manjom mrežom za klađenje u kojoj su upotrebljiva samo najlakša mesta za klađenje.

Tutorial:

U ovom informativnom ugrađenom Craps tutorialu, dobićete svu pomoć koja vam je potrebna da shvatite kako igrati Craps i šta rade različite opklade.

Dynamic Statistics

Paneli dinamičke statistike na zidu studija se redovno ažuriraju kako igrači stavljaju svoje opklade. Entuzijazam raste dok možete vidjeti kako se drugi igrači odmah klade. "Craps upotpunjuje portfolio Evolution u smislu ponude svake igre koju možete pronaći u kazinu na zemlji. Razvijanje igre i snimanje jedinstvenog uzbuđenja za Craps stolom, ali u online okruženju, bio je složen projekat. Tim je uradio fenomenalan posao i sada imamo fantastičan gotov proizvod za koji znam da će oduševiti entuzijaste Crapsa u SAD-u, Evropi i šire, kao i privući legije novih obožavatelja."__"Razumijemo da ne znaju svi igrati Craps. Zato igra ima i 'Easy Mode' i jednostavan online interaktivni vodič koji jasno objašnjava kako igrati i uživati u igri. Craps je naša najtraženija nova igra od strane oba igrači i operateri godinama – sada je konačno tu. Mislim da će se igračima svidjeti."~~ Todd Haushalter, direktor proizvoda u Evolutionu:

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti