Zahtjevi za klađenje i šta novi igrači trebaju znati

Vijesti

2019-11-07

Uslovi klađenja su uslovi koje igrači moraju ispuniti da bi otključali svoje bonuse dobrodošlice. Novi igrači moraju se upoznati s njima.

Zahtjevi za klađenje i šta novi igrači trebaju znati

Koje stranice za kockanje koriste za osvajanje novih kupaca

Tržište kockanja je konkurentno i kockarske stranice se bore za nove klijente. Isto tako, kockanje na mreži postalo je konkurentnije što je navelo sajtove za kockanje da usvoje pametne marketinške strategije kako bi pridobili nove kockare. Neki od trikova koje koriste uključuju velikodušnu registraciju i bonuse dobrodošlice.

Velikodušni bonusi za registraciju i dobrodošli omogućavaju novim kockarima da postavljaju besplatne opklade. Oni također daju novim igračima gotovinske bonuse za otvaranje računa kod njih. To se može učiniti na različite načine. Na primjer, mogu uporediti prvi depozit s besplatnim gotovinom, dati im besplatne opklade ili im čak mogu dati besplatan novac.

Pregled zahtjeva za klađenje u kazinu

Zahtjevi za klađenje su uvjeti koje igrači moraju ispuniti kako bi dobili svoje bonuse i dobitke koji iz toga proizlaze. Zahtjevi za klađenje su u osnovi poznati kao igranje kroz. Navodi iznos novca koji kockari treba da ulože da bi aktivirali svoj profit i bonuse.

Za besplatne opklade i sportske bonuse, zahtjevi za klađenje su obično niski što ih čini lako ispunjenim. U većini slučajeva, zahtjevi za klađenje nalaze se u listi uslova. Zbog toga je važno da se novi igrači upoznaju s njima kako bi znali kako dobiti svoje bonuse i besplatne opklade.

Kako funkcioniraju zahtjevi za klađenje

Pod pretpostavkom da novi igrači odaberu bonuse na depozit koji tada odobravaju bonus dobrodošlice od 50 posto do 100 eura, trik je u riječima 'do' što znači da može biti 100 eura ili manje. To znači da ako polože 50 eura dobijaju samo 25 eura bonusa.

Zahtjevi za klađenje su jedan od načina da se novi igrači povećaju jer će nastaviti s deponiranjem kako bi dobili više bonusa. Međutim, većina ljudi je više razočarana bonusima dobrodošlice jer ih nije lako doći. Međutim, dobro je pročitati odredbe i uvjete jer su tamo navedeni.

Zahtjevi za višestruko klađenje

Neke stranice za kockanje nude zahtjeve za klađenje na više nivoa. To znači da nude postupno prikupljanje plaćanja što ga čini pristupačnim za igrače jer plaćaju u ratama, a ne u punom iznosu. Nakon završetka uplate, igrač će uplatiti isti iznos kao onaj koji je platio odjednom.

Primjer zahtjeva za višestruko klađenje je ako igrač treba da uloži ukupno 1000 eura u roku od četiri mjeseca, može platiti 250 eura svakog mjeseca u naredna četiri mjeseca i dobiti svojih 500 eura bonusa ako je bonus dobrodošlice bio 50 posto. To olakšava jednokratnu uplatu.

Najnovije vijesti

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop
2023-09-14

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop

Vijesti