Vijesti

June 8, 2023

Yggdrasil pokreće podvodnu ekspediciju u slotu Wild Bonanza

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming, vrhunska izdavačka kuća igara poznata po svojoj inovaciji iGaming, udružila se sa svojim YG Masters saradnikom, ReelPlay, kako bi debitovala Orca's Wild Bonanza iz Boomerang Gamesa. To je 5×3 slot sa 25 isplatnih linija. 

Yggdrasil pokreće podvodnu ekspediciju u slotu Wild Bonanza

Akcija počinje kada su igrači na najbolja online kazina spojite najmanje tri fantastična morska stvorenja na liniji za isplatu. 

  • Visoko plaćeni simboli su morska zvijezda, meduza, delfin, kornjača i hobotnica, dok su ikone JA kartice simboli niske vrijednosti. 
  • Orka je divljina u ovoj igrici, koja zamjenjuje sve simbole za plaćanje kada izbije iz plavih voda. 
  • Wild također ima isplatu ako uparite barem dva.

Kad god pronađete dobitnu kombinaciju, pokrenut će se kaskadni sistem, koji će omogućiti da novi simboli padaju i zamjenjuju pobjedničke. Ovo prestaje samo ako ne pronađete drugu dobitnu formulu. 

u međuvremenu, Igre bumeranga dodao je mini kolut na lijevoj strani kako bi pomogao Wild Feature da unese više divljih znakova u igru. Ova funkcija ima do četiri nivoa, pretvarajući bilo koju ikonu plaćanja pored školjke u divljinu igre. Također, dostizanje četvrtog nivoa pretvorit će sve ikone visoke vrijednosti u divlje. 

Kako se to nastavlja, možda ćete imati sreće da pronađete 3+ scattera i dobijete pet bonus okretaja. Tokom besplatnih rundi, WinMulti množitelj će se povećavati sa svakim wild-om koji sakupite, približavajući se 12.500x najvišoj isplati. Štaviše, možete aktivirati Extenda funkciju nakon što potrošite sve svoje inicijale bonus besplatnih okretaja, što vam omogućava da kupite više bonus okretaja. 

Boomerang Games je objavio Orca's Wild Bonanza kroz hvaljeni YG Masters program. Studio se udružio sa ReelPlay-om, još jednim cijenjenim članom YG Masters-a, kako bi kreirao ovaj uzbudljivi online slot, pri čemu su oba studija mnogo doprinijela portfoliju programa.

Stuart McCarthy, Yggdrasilov šef proizvoda i programa, izjavio je:

"Program YG Masters nastavlja da donosi vrhunske hitove, a mi smo oduševljeni što ćemo objaviti impresivan novi naslov u igrici Orca's Wild Bonanza kompanije Boomerang Games. Uz sve veći množitelj, zarazne divlje vrijednosti i impresivnu maksimalnu pobjedu, igrači imaju mnogo toga za očekivati to too!"

Glavni izvršni direktor ReelPlaya, David Johnson, također je komentirao:

"ReelPlay nastavlja da olakšava i kurira najnoviji sadržaj u industriji iz nekih od najoštrijih studija. Kao dio programa YG Masters, uzbuđeni smo što će igrači uživati u ovom izdanju Boomerang Games ispunjenom funkcijama u Orca's Wild Bonanza."

Orca's Wild Bonanza je jedna od mnogih novih online casino igre od Yggdrasil Gaminga. Nekoliko dana ranije, kompanija je najavila debi Ragnawolves WildEnergy sa temom nordijske mitologije. Prije toga, studio za igre otišao je na ribolovnu ekspediciju Nila 4 Fantastične ribe u Egiptu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti