Vijesti

May 25, 2023

Yggdrasil oslobađa voćni kombinator sa puno voćnog potencijala

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming i ReelPlay u posljednje vrijeme imaju uspješno partnerstvo zahvaljujući inovativnom YG Masters programu. Dve kompanije su objavile popularne slotove, uključujući El Dorado Infinity Reels i Jaguar SuperWays. A ta se kolekcija još više proširila nakon debija Fruit Combinatora sa stotinama pobjedničkih načina, kaskadnim kolutovima i drugim karakteristikama. 

Yggdrasil oslobađa voćni kombinator sa puno voćnog potencijala
  • Fruit Combinator se igra na velikoj tabli za igru sa 6 kolutova i 5 redova. 
  • U ovoj igri, igrači imaju do 707 načina da ostvare pobjedu na susjednim bubnjevima. Dakle, spustite najmanje tri odgovarajuća simbola počevši od 1. bubnja da biste prikupili isplatu. 
  • Standardni simboli voća kao što su narandže, dinje, trešnje, bobice i mango su ikone visoke vrijednosti, pri čemu trešnje isplaćuju najviše pri 1,25x do 10x više opklade. Naravno, kraljevske karte 10-A su ikone niske vrijednosti.

Kada igrači na regulirane web stranice kazina formiraju dobitnu kombinaciju, ne-pobjednički simboli se uklanjaju s kotača, a novi simboli padaju s vrha. Ovaj ciklus se nastavlja sve dok se više ne pojavljuju pobjednici, omogućavajući igračima da se koncentrišu na osvajanje najveće isplate od 6,224x. 

Ako imate sreće da formirate dvije uspješne kombinacije, svi simboli osim wild-ova i scattera će se transformirati u najplaćenije simbole kako bi vam pomogli da ostvarite još veće dobitke. A kako bi cijelo iskustvo bilo još uzbudljivije i sočnije, casino igra ima eksplozivne reakcije i mehanizme za poticanje pobjede.

Na kraju, igrači mogu otključati besplatne igre tako što će iskrcati 3+ scatter-a koje predstavlja zlatni početak. Besplatne igre počinju s 3 runde, vraćajući se na početni broj svaki put kada se jedan scatter simbol ponovo pojavi. Štaviše, scatter simboli dolaze sa novčanim vrijednostima od 1x do 2,000x od originalnog uloga. 

Pokreće se Yggdrasil GATI tehnologijom, ovo je najnovije izdanje ReelPlay. nedavno, programeri igara su pokrenuli Hyper Respins, jer ReelPlay nastavlja da pokazuje posvećenost YG Masters programu.  

Govoreći na predstavljanju, Stuart McCarthy, voditelj proizvoda i programa u Yggdrasil, izjavio:

"Fruit Combinator nudi inventivno, privlačno iskustvo slotova za fanove, kombinujući klasični žanr sa modernom mehanikom kao što su prevrtljivi dobici i ogromni džekpotovi. Želimo da stalno istražujemo nove ideje kroz YG Masters ponudu, a ovo je još jedna fantastična kreacija jednog od naši programski partneri."

Sa njihove strane, David Johnson, izvršni direktor ReelPlay-a, izjavio je:

"ReelPlay serija Combinator je naša najnovija inovacija i ono što mi takođe volimo da zovemo 'obrnuta kaskadna' igra. Combinator omogućava igračima da jasno prate radnju dok se ona odvija i pomaže usmjeriti pažnju na ono što je potrebno za sletanje kako bi se produžile pobjedničke sekvence. spin je prepun sočnog voćnog potencijala i drago nam je da lansiramo još jednu kvalitetno napravljenu igru kroz YG Masters program."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti