Vijesti

May 18, 2023

Yggdrasil kreće u gusarsku avanturu u Barbarossa DoubleMax slotu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming iz nedelje u nedelju objavljuje visokokvalitetne slotove sa temom pirata. Nedavno je kompanija izdala Shadow Raiders MultiMax sa multiplikatorima lobanja i najvišom isplatom od 15,000x ulog igrača. 

Yggdrasil kreće u gusarsku avanturu u Barbarossa DoubleMax slotu

Prije igrača u regulisana onlajn kazina može dobiti dovoljno ovog slota, Yggdrasil se udružio sa Peter & Sons kako bi debitovao Barbarossa DoubleMax. Ovaj slot na temu pirata karakteriše intenzivna akcija sa 20,000x nagradom koja se može preuzeti. 

Formiranje dobitne kombinacije je brzo i jednostavno, s tim da igrači trebaju spojiti samo 3+ simbola da bi dobili isplatu do 1x ulog. Pronaći ćete simbole piratske tematike kao što su sidra, volani, boce, oružje i džepni kompasi. Riđobradi gusar (Barbarosa) i muško/ženski gusar su ikone koje se dobro plaćaju. 

u međuvremenu, Yggdrasil Gaming dodao je svoj inovativni DoubleMax Game Engagement Mechanic (GEM) igri. Ova funkcija nagrađuje igrače dvostrukim množiteljem dobitka sa svakom kaskadom. Nakon što su pobjednički simboli uspješno uklonjeni s bubnjeva, wild će ih zamijeniti kako bi se povećala novčana nagrada igrača.

Kako se to nastavlja, igrači mogu pronaći najmanje tri scattera da osvoje sedam besplatnih okretaja. To nije sve. Svaka dva dodatna scattera u bonus rundi će nagraditi igrače sa dva dodatna ponovna okretanja. Štaviše, skokovi množitelja u igri mogu se nasumično aktivirati u bilo kojem trenutku, uzrokujući da se množitelj pobjeda podigne za jedno mjesto, pojačavajući sve dobitke.

Igrači koji žele uskočiti u bonus igru mogu platiti dodatnih 0,25x kako bi udvostručili svoje šanse za otključavanje besplatnih okretaja. Alternativno, platite 100x da biste kupili bonus sa sedam zagarantovanih besplatnih okretaja. Plaćanjem 200x opklade automatski ćete dobiti do 11 besplatnih okretaja.

Yggdrasilova GATI tehnologija pokreće Barbarossa DoubleMax slot mašinu. Ova tehnologija omogućava programerima igara da pristupe unaprijed postavljenom, standardiziranom kompletu alata koji je usklađen sa propisima za kreiranje vrhunskih online casino igre. Platforma takođe nudi brzu distribuciju na Yggdrasilovu mrežu kazina. 

Stuart McCarthy, šef proizvoda i programa u Yggdrasilu, izjavio je:

"Oduševljeni smo ovim sjajnim novim slotovima. To je još jedna pobjednička titula za koju zaista vjerujemo da će uspjeti zahvaljujući odličnim karakteristikama i mehanici, posebno DoubleMax GEM."

Menadžer poslovnog razvoja kompanije Peter & Sons, Yann Bautista, primijetio je:

„Raditi zajedno sa Yggdrasilom na razvoju novih naslova kao što je Barbarossa DoubleMax bio je fantastičan za nas dok nastavljamo našu misiju pružanja uzbudljivih iskustava i sjajnih umetničkih dela igračima širom sveta.“

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Martovsko ludilo dostiže novi maksimum: ESPN-ov turnirski izazov ruši rekord
2024-03-23

Martovsko ludilo dostiže novi maksimum: ESPN-ov turnirski izazov ruši rekord

Vijesti