Vijesti

July 3, 2021

Yggdrasil je partner Jade Rabbit Studio za izdavanje World of Thoth

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 17. maja 2021 Yggdrasil najavio da će Jade Rabbit Studio debitovati na svojoj poznatoj platformi YGS Masters sa video slotom World of Thoth. Ovaj video slot sa egipatskom tematikom vodi vas u Khem, drevni egipatski grad.

Yggdrasil je partner Jade Rabbit Studio za izdavanje World of Thoth

Ovo je prvi put da video slot vodi igrače u ovaj grad, a ne u uobičajenu Gizu, Kairo ili piramide. Dakle, pripremite svoj tanjir i sačekajte šta je Yggdrasil's Masters kuhinja pripremila za vas.

Pregled svijeta Thotha

Prvo, World of Thoth online slot je inspirisan svetom u izobilju i znanjem starog Egipta. Thoth, bog učenja i tvorac pisanih riječi i jezika, je glavni lik. Igra dolazi u mreži 6x4 sa do 4,096 načina za pobjedu. Ovdje igrači mogu kreirati dobitnu kombinaciju slijetanjem tri ili više odgovarajućih ikona s lijeva na desno.

Rečeno, ovo online casino igra dolazi sa od A do 9 kraljeva pored Horusovog oka, zlatnom amajlijom, zvijezdom i ankh krstom. Naravno, ikona koja najviše plaća je Thoth, koja plaća maksimalno 25x početni ulog ako sletite šest simbola na susjedne kolutove. Osim toga, wild može sletjeti bilo gdje na šest bubnja i zamijeniti sve standardne simbole.

U međuvremenu, World of Thoth se može igrati u bilo kojem online kazinu po vašem izboru. Igra je razvijena pomoću HTML5 tehnologije, što znači da je možete igrati na pametnom telefonu, tabletu ili desktopu. Samo okrenite telefon u pejzažni način rada i uživajte u svijetlim simbolima u tamnom okruženju.

Karakteristike svijeta Thotha

World of Thoth dodaje dodatni um svom zanimljivom igranju s dvije bonus funkcije. Iako ovo može izgledati ograničeno, postoji mnogo mogućnosti za pobjedu. Prvo ćete dobiti funkciju kaskadnih simbola, koja se aktivira nakon kreiranja dobitne kombinacije.

Kao i obično, pobjednički simboli će eksplodirati s novim koji će pasti na svoje mjesto. U tom slučaju, razmatra se potpuno nova isplata. Funkcija se nastavlja sve dok igrači ne stvore novu dobitnu kombinaciju.

Zatim ćete dobiti funkciju besplatnih okretaja koja se pokreće na dva različita načina. Prvo, dobit ćete deset bonus okretaja ako dobijete pet ili više kaskadnih simbola zaredom. Alternativno, možete aktivirati ovu funkciju ispuštanjem tri ili više scatter simbola. Kao i obično, igrači dobijaju dodatne besplatne vrtnje za sletanje dodatnih scatter-a.

Ali to nije sve. Možete unijeti množitelje i dodatne bonus okrete u igru tako što ćete dobiti vrući niz pobjedničkih kaskadnih simbola i osvijetliti mjerač. Ako ispunite tri pozicije mjerača, dobit ćete dodatni besplatni okret i 3x množitelj.

S druge strane, igrači mogu popuniti četiri pozicije i dobiti dva besplatna okretaja i 5x množitelj. Popunjavanje pet ili više pozicija daje vam pet dodatnih besplatnih okretaja i 10x množitelj. Zapamtite, runda se nastavlja sve dok ne ostvarite pobjedu ako nema dobitka od besplatnih okretaja.

World of Thoth Volatilnost, RTP i maksimalne pobjede

The World of Thot ima RTP od 96,12%, baš kao i većina online slotova od strane programera. Ni volatilnost nije loša, jer igra ima prosječnu stopu pogodaka od 20,88%. To znači da u prosjeku možete očekivati pobjedu svakih pet okretaja. Što se tiče uloga, on se kreće od 0,20 do 100 dolara, ovisno o veličini vašeg džepa. Maksimum koji možete osvojiti je 7,384x vaš početni ulog.

Svijet Thothovih završnih misli

Ako želite ovaj video slot, onda online slotovi sa egipatskom tematikom neće uskoro izgubiti svoj šarm. Tamni osećaj je očaravajući, a kaskadna karakteristika se lepo uklapa. Međutim, maksimalni množitelj od 7,384x je igranje djece u poređenju sa 20,000x u novim igrama poput 3 Clowns Monty. Ipak, ovo je zabavno izdanje sa egipatskom tematikom.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti