Vijesti

January 16, 2020

Vaš vodič za progresivne slotove

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Slotovi postaju sve popularniji zbog dinamičnog i kvalitetnog razvoja softvera. Takođe, Return to Player of slots je veoma povoljan, a neki dostižu impresivnih 99%. Trenutno postoje različite vrste slotova. Najbolji od svih njih je progresivni slot, takođe poznat kao progresivni džekpot.

Vaš vodič za progresivne slotove

Šta je progresivni slot?

Kao što naziv govori, ovo je automat sa džekpotom koji se postepeno povećava, za razliku od ostalih slotova koji imaju fiksni džekpot. Procenat uloženog novca dodaje se glavnom džekpotu. Veoma je teško zaraditi bogatstvo u progresivnim slotovima, baš kao i na lutriji.

Vrste progresivnih slotova

Postoje različite vrste progresivnih slotova kao što je navedeno u nastavku:

1. Samostalni progresivni slotovi Oni su popularni u zemaljskim kockarnicama i nisu povezani ni sa jednim drugim slot mašinama; stoga džekpot nije tako veliki. Ali povećava se za mali postotak za svaki odigrani novčić.

2. In-House Progressive Slots Također poznati kao lokalni ili vlasnički slotovi, ovo su samo samostalni progresivni slotovi povezani s mrežom slotova unutar istog kazina. U nekim slučajevima, slotovi mogu biti povezani zajedno sa drugim u različitim kockarnicama, možda zato što se radi o istoj liniji kazina ili kazina dijele iste dobavljače igara.

3. Wide-Area Progressive Slots Ovo su najpopularniji slotovi i oni koji najviše nagrađuju. Kao što samo ime govori, automati su povezani preko široke mreže. To znači da ima više igrača, a samim tim i džekpot je veliki. Ovi slotovi zahtijevaju ogromnu infrastrukturu, a to drastično smanjuje povratak igraču.

4. Nasumični progresivni slotovi Poznati i kao misteriozni progresivni slotovi, ovi međusobno povezani višeslojni slotovi su uobičajeni u kockarnicama na zemlji nego na online sceni. Nasumični progresivni slotovi imaju dva ili više džekpota kategoriziranih kao manji progresivni i glavni progresivni slotovi. Ovi džekpotovi se dijele nasumično. Njihova prednost je u tome što igrači često dobijaju male.

Najbolji progresivni slotovi

Gore navedeni su najpopularniji progresivni slotovi. Sada postoje stotine različitih progresivnih slotova. Kao i obično, postoje neke vrijedne igre koje treba isprobati dok su druge potpuna šala. Neki od vrijednih progresivnih slotova za isprobavanje uključuju Megabucks, Wheel of Fortune, Mega Moolah i Elvisa.

Sažetak

Progresivne slotove je možda teško dobiti, ali ako je srećan dan, pobjednici dobijaju zgodan ček. Očigledno, progresivni slotovi sa širokim područjem su oni sa velikim dobicima, iako retko dolaze. Za igrače koji žele veliki novac, idite na WAP. Ali da biste ostali na površini, bolje je igrati nasumične progresivne slotove.

Vodič za početnike za najbolje progresivne slotove za 2020. U ovom vodiču za progresivne slotove za početnike saznajte šta je progresivni slot, koje su različite vrste dostupne i neke od najboljih igara koje možete isprobati.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti