SOFTSWISS dodaje Apparat Gaming u svoju studijsku liniju

Vijesti

2023-03-13

Benard Maumo

SOFTSWISS, vodeći agregator onlajn sadržaja, nastavio je da širi svoj spisak potpisivanjem Apparat Gaming. Nagrađivana kompanija za tehnologiju igara objavila je 10. marta 2023. da će se Apparat Gaming sada pridružiti svojoj biblioteci igara. Nakon sporazuma, Apparat Gaming će se pridružiti više od 600 kompanija powered by SOFTSWISS da biste pristupili njegovom inovativnom i zanimljivom sadržaju igara. 

SOFTSWISS dodaje Apparat Gaming u svoju studijsku liniju

Osnovan 2020. godine, Apparat Gaming je poznat po tome što pokreće najbolja online kazina širom svijeta. Provajder igara ima maltešku licencu od renomiranog Malta Gaming Authority (MGA). Apparat Gaming nudi izbor slotova sa jedinstvenom nemačkom atmosferom, uključujući dobro poznate naslove kao što su Fruit Storm, King of the Vikings, The Black Book of Pirates, Jack Potter & The Book of Dynasties, i još mnogo toga.

Uz najnoviji sporazum, Apparat se može povezati sa više od 300 iGaming partnera, zahvaljujući SOFSWISS-ovoj ekspanzivnoj mreži. Apparat Gaming je prepoznat kao pouzdan provajder online sadržaja u Njemačkoj i drugim evropskim zemljama. Dobavljač slotova na mreži namjerava da uvede više igara na platformu u narednim mjesecima sada kada je dio Game Aggregatora.

Prema Nikiti Keino, šefu partnerstva u SOFTSWISS Game Aggregatoru, kompanijski Game Aggregator napreduje u iGaming-u zahvaljujući snazi i dubini svoje ponude. Zvaničnik je dodao da će kompanija zadržati svoju vodeću poziciju saradnjom sa provajderima poput Apparat Gaminga. Ona je rekla da je iskustvo Apparatovih igara izuzetno, a SOFTSWISS je nestrpljiv da vidi kako će njegova mreža reagovati. 

Sa svoje strane, Martin Frindt, suosnivač i glavni proizvodni direktor u Apparat Gamingu, istakao je da je partnerstvo sa SOFTSWISS-om ključna prekretnica za kompaniju nakon finalizacije značajnog broja integracija prošle godine. On je pohvalio SOFTSWISS kao titana u iGaming sektoru, a ovaj savez će uveliko proširiti globalno prisustvo dobavljača.

Poslednje vijesti

Kockanje u Ukrajini zabranjeno pola veka
2023-03-14

Kockanje u Ukrajini zabranjeno pola veka

Vijesti