Vijesti

April 20, 2023

Red Rake Gaming se vraća u Egipat sa Ramzesovim naslijeđem

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Red Rake Gaming, vodeći dobavljač slotova na mreži, najavio je avanturističko putovanje natrag u Stari Egipat sa Ramzesovim naslijeđem. To je najnoviji slot kompanije, koji vodi igrače u misiju pronalaska skrivenog blaga uz pomoć samog faraona. I da povećate svoje šanse da osvojite nagradu na najbolja online kazina, ovaj video slot ima nevjerovatnih milion načina za pobjedu, plus mini-igru i način besplatnih okretaja. 

Red Rake Gaming se vraća u Egipat sa Ramzesovim naslijeđem

Ova igra će vas prevesti unutar Ramzesove piramide, gdje ćete vidjeti zid koji se postepeno uzdiže kako pobjeđujete kako biste otključali više redova. Osim toga, sve piramide koje se pojavljuju na bilo kojem kolutu igre dodaju se na traku napretka, aktivirajući mini-igru nakon što se popuni mjerač.

Mini-igra počinje sa skrivenim redovima i četiri bonus okretanja, označena slikom kaleža. Svaki besplatni okret može nagraditi igrače nizom punim nagrada, uključujući direktne nagrade zasnovane na džekpotu, simbole s nagradama ili više kaleža. Ideja je doći do gornjeg reda i otkriti skriveno Ramzesovo bogatstvo.

U međuvremenu, Ramzes je DIVLJI simbol u ovoj potpuno novoj igri, zamjenjujući sve ostale simbole pored ikone BONUS. Naravno, ovo može pomoći igračima da pokrenu još veće dobitne kombinacije. 

The način besplatnih okretaja će se aktivirati kada tri ili više simbola hrama slete na bubnjeve. Igrači mogu osvojiti 8, 12 i 16 bonus okretaja nakon što sakupe tri, četiri, odnosno pet scatter simbola. Ali prije početka bonus igara, igra će otkriti četiri reda, s dva nova reda koja se pojavljuju svaki put kada formirate dobitnu kombinaciju.

Red Rake Gaming vjeruje da će ova igra oduševiti igrače svih uzrasta i stilova u svojoj mreži kazina. Novi video slot je lansirao Red Rake Gaming' na svojoj svetskoj mreži 13. aprila 2023. godine i takođe je dostupan putem alatke za turnire dobavljača.

Najnovije vijesti

Revolucioniranje online kazina: mobilno igranje, povećane kvote, poboljšana sigurnost i 3D animacija
2023-11-24

Revolucioniranje online kazina: mobilno igranje, povećane kvote, poboljšana sigurnost i 3D animacija

Vijesti