Promocija Betfinala za Svjetsko prvenstvo 2022

Vijesti

2022-11-29

Allan

Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. već je u toku u Kataru i prikazuje apsolutno najbolje talente iz 32 zemlje širom svijeta. Uz toliko različitih promocija i bonusa u ponudi ovih dana, može biti teško znati odakle početi. Međutim, jedno je sigurno - čekaju se neke ogromne nagrade! Bilo da želite da osvojite putovanje na najveći svjetski sportski događaj ili jednostavno želite povećati svoj bankroll, tu je promocija za vas.

Promocija Betfinala za Svjetsko prvenstvo 2022

Povodom FIFA Svjetskog prvenstva 2022 Betfinal nudi posebne promocije i bonuse za cijenjene kupce. Pogledajte Betfinal promociju "Put do finala" za igrače kako biste bili sigurni da imaju najbolje moguće iskustvo kada se klade na Svjetsko prvenstvo. Uz uzbudljive opklade i fudbalske utakmice svaki dan, sada je vaša prilika da se uključite u svu akciju. Pa šta čekaš? Počnite istraživati prekrasan svijet promocija i bonusa za klađenje već danas!

Šta je promocija "Put do finala"?

Betfinalova promocija "Put do finala" počela je 19. novembra i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva 18. decembra. Promocija uključuje bonancu od bonuse za ponovno učitavanje, besplatne opklade i ogromnu novčanu nagradu od $20000.

Ne morate biti stručnjak za klađenje ili kladiti novac da biste gledali utakmice Svjetskog prvenstva na Betfinalu. U stvari, sve što vam treba je račun. Osim toga, možete se prijaviti s bilo kojeg mjesta na svijetu kako biste pratili svaku utakmicu turnira. Započnite kreiranjem svog naloga već danas i uživajte u 32 utakmice bez reklama!

Kako učestvovati?

Pridružite se Betfinalu danas i počnite zarađivati bodove za klađenje na bilo koju utakmicu ili događaj Svjetskog prvenstva. Što više bodova sakupite, to će vaša pozicija biti na listi lidera. A ako završiš na prvom mjestu, završit ćeš osvojite ogromnu novčanu nagradu od 20 000 dolara!

Leaderboard - Put do finala

Klađenjem na Svjetsko prvenstvo dobiće se bodovi prema tablici lidera, a prva 32 pobjednika nose kući novčane nagrade do 10000 dolara bez opklada. 

Poene zarađujete tako što dobijate opklade (bodovi = ulog x kvote) i gubite opklade (bodovi = ulog).

Izračunavanje bodova

Sa svakom dobitnom opkladom, vaši poeni su jednaki iznosu koji ste uložili pomnoženom sa kvotama. Ali ne brinite – za izgubljene opklade i dalje zarađujete bodove jednake vašem cjelokupnom ulozi. Dakle, u osnovi, to je scenarij za pobjedu! Počnite da se kladite sada i brzo vidite svoje ime na našoj tabeli!

Grupna faza - $100 Reload Bonus

Ako uplatite najmanje $10 između 20. novembra i 2. decembra, dobićete 100% bonus do $100. Jednostavno odaberite bonus iz padajućeg menija u sekciji blagajne. (Imajte na umu da se primjenjuju uslovi i odredbe.)

Osmina finala - 2x $10 besplatne opklade

Od 3. do 6. decembra, zatražite dvije opklade bez opklade od 10 USD na bilo koju opkladu koja se odnosi na osminu finala Svjetskog prvenstva. Svaka besplatna opklada se može iskoristiti iz odjeljka blagajne uz depozit od najmanje 20 USD (Primjenjuju se uslovi i odredbe).

Četvrtfinale - $20 besplatna opklada

Ako uložite najmanje 20 USD prije utakmica četvrtfinala 9. i 10. decembra, možete zaraditi besplatnu opkladu od 20 USD. Imajte na umu da morate jednom uložiti svoj depozit i besplatnu opkladu, ali nakon toga svi dobici su vaši (Primjenjuju se uslovi i odredbe).

Polufinale - $25 opklada bez rizika

Sa opkladom bez rizika od 25 dolara, garantovano ćete odvesti pobednika iz polufinala 13. i 14. decembra. Stavite svoju opkladu danas za mir sutra! Ako vaš tim pobijedi, sjajno! Ali ako ne isporuče, ne brinite – vratit će vam se 25 dolara u obliku besplatne opklade (Primjenjuju se uvjeti i odredbe).

Finalni obračun Svjetskog prvenstva

Ovo je vaša posljednja prilika da osvojite glavnu nagradu od $10,000 u hladnom novcu! Kladite se na tačan rezultat finalne utakmice u Lusailu 18. decembra. Ako dobijete svoju opkladu, dobit ćete povećanje od 500 poena!

Prije završetka Svjetskog prvenstva 2022., svi članovi koji se pridruže Betfinalu imat će pravo na poseban bonus! Spremite se da iskoristite ovu fantastičnu ponudu i napunite svoj novčanik svim potencijalnim dobicima (Primjenjuju se uvjeti i odredbe).

Učestvovanje u promociji klađenja

Svako ko je ikada gledao karate film zna da je put do stjecanja crnog pojasa dug i težak. Isto se može reći i za put do finalne promocije kao i za Svjetsko prvenstvo. Često su potrebne godine napornog rada i posvećenosti da se dođe do vrha, a čak i tada obično postoji nekoliko kvalifikacionih rundi koje se moraju proći prije nego što se velika promocija konačno odobri.

Ipak, putovanje može biti uzbudljivo i nagrađujuće, ispunjeno prilikama za pobjedu. Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. jedan je od najznačajnijih događaja u svjetskom fudbalu i ne želite da propustite sve akcije. Za one koji su spremni za izazov, nagrade za postizanje konačne promocije su vrijedne truda.

Zaključne misli

Promocije klađenja osmišljene su tako da vam daju najbolji mogući povrat ulaganja i osiguraju da se kladite s povjerenjem. Sa toliko toga na kocki, ovo je jedan događaj kojem želite prisustvovati. Bilo da ste uporni fan ili samo želite da se uključite u akciju, Betfinal ima ponešto za svakoga. Pa šta čekaš? Posjetite Betfinal i iskoristite fantastične ponude!

Poslednje vijesti

Kockanje u Ukrajini zabranjeno pola veka
2023-03-14

Kockanje u Ukrajini zabranjeno pola veka

Vijesti