Pragmatic Play proširuje Big Bass franšizu novom ratu

Vijesti

2023-04-13

Benard Maumo

Donijeli su legendarni 'Big Bass' slotovi Pragmatic Play ogroman uspjeh, sa Big Bass Bonanza u trendu najbolja online kazina. Nedavno je istaknuti dobavljač sadržaja najavio da će baciti svoje mreže natrag u vodu kako bi ulovio više ribe uz Big Bass Hold & Spinner. Ova igra uvodi nove elemente uz očuvanje originalnih karakteristika koje su učinile seriju slavnom.

Pragmatic Play proširuje Big Bass franšizu novom ratu

Odsvirani u formaciji 5x3, Big Bass Hold & Spinner nudi opuštenu atmosferu i veselu muziku. Kao što se i očekivalo, legendarni lik ribara vraća se da prati igrače u njihovoj misiji da izvuče velike nagrade. 

Uz to, igrači mogu dobiti 10, 15 ili 20 bonus okretaja kada se pojavi 3, 4 ili 5 scatter simbola. U toku besplatnih okretaja, ribar se može pojaviti i prikupiti bilo koju ikonu Fish Money za igrače. Funkcija bazooke će se aktivirati ako nema ikona za riblji novac, nasumično dodajući riblje simbole na bubnjeve. Zapamtite da su ponovni okidač i povećani množitelj mogući ako vidite četiri ova ribara u bonus rundi. 

Igrači također mogu aktivirati bonus funkciju Hold & Spinner ako se tokom osnovne igre pojave tri novčića. Tada će svi simboli, koji aktiviraju novčiće, napustiti scenu prije nego što se dodijele četiri ponovnog okretanja. Osim toga, igrači mogu sakupljati dijamante veće vrijednosti za trenutne novčane pobjede. 

Komentarišući vijesti, Irina Cornides, operativni direktor Pragmatic Play-a, rekla je da je Big Bass Hold & Spinner proširenje hvaljenih Big Bass slotova kompanije sa funkcijama kao što su retriggeri, fisherman wilds i multiplikatori za velike nagrade. Cornides je dodao da je maksimalni dobitak 10.000x, što ovu slot mašinu čini jednom od najizdašnijih naslova u kolekciji Big Bass Bonanza i sigurno će ostati favorit među igračima.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara