Vijesti

August 3, 2023

Pragmatična igra odleti u svemir u Rocket Blast Megaways

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Pragmatic Play, vrhunski kreator inovativnih online slotova, pozvao je igrače da iskuse putovanje u ono veliko dalje uz Rocket Blast Megaways. Ovaj slot na temu svemira kombinuje divnu mešavinu vanzemaljaca, dragulja i drugih simbola na šest kolutova koji se stalno menjaju.

Pragmatična igra odleti u svemir u Rocket Blast Megaways

Igrači mogu dobiti isplatu nakon što poređaju simbole s lijeva na desno na susjednim bubnjevima. Ovi simboli mogu isplatiti bilo šta između 0,1x do 20x ulog. Wilds se također može spustiti na kolutove dva do šest, zamjenjujući sve simbole osim Scattera i povećavajući vjerovatnoću značajne pobjede na najbolja online kazina.

U međuvremenu, popularna funkcija prevrtanja vraća se u Rocket Blast Megaways. Ova funkcija briše sve uspješne kombinacije na bubnjevima prije nego što ih zamijeni novim simbolima koji padaju odozgo. Prevrtanje se nastavlja sve dok više nema pobjeda, nakon čega će igrač dobiti ukupan dobitak tokom okretanja.

Ovo online slot također nudi značajku Rocket koja pretvara sve simbole ispod nje u Wilds nakon što se nasumično pojave na bubnjevima. Ovi Wild-ovi se zatim guraju za jedan razmak nakon svakog okretanja, stvarajući izvanredne mogućnosti za velike pobjede.

Spuštanje najmanje četiri Scattera na bilo koji okret će aktivirati funkcija besplatnih okretaja, dajući igračima minimalno 10 okretaja. Imajte na umu da igrači mogu kockati svoje besplatne okrete za neke fantastične nagrade ili ih uzeti prije početka runde, uz mogućnost da dobiju dodatnih pet.

Rocket Blast Megaways je definitivno odličan dodatak Pragmatic Play katalogu od 300+ casino igre. Igra prati druge nedavne velike hitove, uključujući:

Irina Cornides, COO u Pragmatic Play, izjavio je tokom lansiranja:

"Mi se stabilno držimo na našoj putanji za meteorski uspon s Rocket Blast Megaways. Naš najnoviji slot poziva igrače u vanzemaljsku avanturu, sa igrom prepunom akcije i bonusima. S obzirom da je Megaways stalni favorit među igračima, mi smo nadopunio ga drugim uzbudljivim karakteristikama kao što je simbol rakete, koji igračima može donijeti još veći potencijal za pobjedu unošenjem pobjeda u nove galaksije s dodanim Wilds!"

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti