Vijesti

September 11, 2019

Poker igrači Cash Mountain Challenge by Microgaming

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Skoro svako ko uživa u online kockanju prepoznaće ime Microgaming. Ovo je kompanija koja već dugi niz godina doprinosi online kockanju. Sada još jednom objavljuju svoje prisustvo sa Cash Mountain izazovom koji će sigurno zaintrigirati većinu poker igrača.

Poker igrači Cash Mountain Challenge by Microgaming

Oni koji uživaju u igranju online pokera za keš novac sigurno će biti zainteresovani za priliku da uđu u džep od $22,293 koji se sastoji od gotovine i nagrada. Ovo je dostupno od strane Microgaming. Ovo je druga promocija ove vrste, a to je promocija na listi lidera. To je nešto što je dobro prihvaćeno.

Puštanje informacija

Kako bi se pokrenula lopta kako bi privukla interesovanje, Microgaming je objavio ponudu putem saopštenja za javnost. Početak kampanje zakazan je za 12. avgust. One stranice koje imaju partnerstvo s Microgamingom trebale su biti uvodne platforme za ovaj novi izazov. Ovo su one stranice koje čine dio Microgaming Poker mreže.

Ovuda, strastveni poker igrači će biti upoznati sa informacijama o ovom događaju. Detalji su se sastojali od tri nedeljna takmičenja. Tada bi oni igrači koji su se plasirali u prvih pet imali priliku da biraju između primanja 750 dolara. Ili paket događaja uživo, ili paket ulaznica za online turnire.

Dodatna šansa

Igrači koji su učestvovali u Cash Mountain izazovu bi takođe dobili drugu priliku za freeroll turnire. Oni koji su se kvalifikovali mogli su učestvovati u dnevnom događaju koji je bio Run Bad Flip Freeroll. Tada bi svaki od deset najboljih igrača u ovome dobio novčanu nagradu od 50 dolara.

Dodatne promjene poput ove važne su kada postoji izazov tako velik kao što je ova Cash Mountain. Velika je konkurencija za velike pobjede. Barem igrači koji ne dođu do tog nivoa mogu nastaviti i još uvijek imaju malu priliku da dođu do male pobjede.

The Requirements

Kao i za svaki događaj koji vodi Microgaming, postoje specifični zahtjevi. Za ovaj konkretan događaj, neki od uslova uključivali su da morate odigrati najmanje 2,5000 ruku. Mogli bi to da urade sa minimalnim ulogom ako to žele. Međutim, poeni su dodijeljeni u velikim blindovima.

Postoji nekoliko razloga zašto je Microgaming entuzijastičan u pružanju ovakvih izazova. Smatraju da je to način da pokažu svoju zahvalnost nagrađivanjem igrača u gotovini. Onda je to idealan način da se kompanija promoviše. Imaju reputaciju da uvijek donose nešto novo u online igre.

Microgaming izaziva Cash igrače sa Cash Mountain

Cash poker igrači su imali priliku da prihvate izazov koji nudi Microgaming sa svojom Cash Mountain promocijom koja je uključivala i sjajne nagrade.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti