Playson kreće na putovanje Egiptom s Giza Nights: Zadrži i pobijedi

Vijesti

2023-04-21

Benard Maumo

Playson, vodeći dobavljač online slotova, najavio je debi Giza Nights: Hold and Win. Ova igra se može pokazati kao odličan dodatak kompanijinoj seriji Hold and Win, koja je trenutno u trendu najbolja online kazina na svijetu

Playson kreće na putovanje Egiptom s Giza Nights: Zadrži i pobijedi

To je igra bogata funkcijama koja poziva igrače na uzbudljivu ekspediciju unutar jednog od sedam svjetskih čuda, egipatskih piramida. Tokom putovanja, igrači će preći stari grad Gizu u potrazi za bogatstvom. Avantura se dešava na 5 bubnja i 3 reda sa do 25 linija za opkladu. 

Jedna od istaknutih karakteristika ove potpuno nove slot mašine je popularni programerov Bonus Boost mod, koji se još jednom vraća. Simbol Mystery je još jedna uzbudljiva karakteristika, koja resetuje broj ponovnih okretaja na tri. Ovaj proces će se ponavljati sve dok se svi ponovni okreti ne potroše ili dok bonus simboli ne zauzmu sve ćelije na bubnjevima. Sakupljanje dovoljno bonus ikona može vas nagraditi sa Grand Jackpotom od 5,000x. 

Osim što igra centralnu ulogu u Bonus igri, Misterijski simbol se također može nasumično promijeniti u Mini, Minor ili Major Jackpot simbole. Više Mystery simbola može se pojaviti tokom besplatnih okretaja ili okretanja sa simbolom Boost, otkrivajući jedan za drugim. Štaviše, funkcija Extra Bonus će omogućiti igračima da otkriju nove metode aktiviranja bonusa za zadržavanje i osvajanje.

Kao što se i očekivalo, the Način besplatnih okretaja će se pokrenuti svaki put kada igrači slete najmanje tri scattera bilo gdje na kolutovima. Igrači dobijaju osam bonus okretanja za tri scattera i dodatnih osam nakon što sakupe tri scattera u bonus rundi.

Komentirajući igru, Tamas Kusztos, Playsonov glavni komercijalni direktor, rekao je: "Giza Nights: Hold and Win je odličan dodatak našoj biblioteci, dodajući privlačnost Gize našoj seriji igara na egipatsku temu. Mehanika Hold and Win je omiljeni igrači i sa integrisanom funkcijom Boost, sigurno će imati uzbudljivo vreme kada istražuju našu ponudu igranja po meri."

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara