Vijesti

July 20, 2023

Play'n GO donosi neke haotične pobjede u svom najnovijem slotu Scroll of Seth

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kroz istoriju, bog oluja, pustinja i nereda bio je popularan pod raznim imenima. Na primjer, stari Egipćani su ga nazivali Setom. Play'n GO je odlučio probuditi drevno božanstvo u Scroll of Seth. Cilj je nabaviti stari svitak i iskoristiti njegovu nevjerovatnu moć pretvaranja bilo čega u zlato!

Play'n GO donosi neke haotične pobjede u svom najnovijem slotu Scroll of Seth

Ljubitelji slotova će okretati 5x3 bubnjeve kako bi izvukli uspješne kombinacije simbola na 50 različitih isplatnih linija. Dok to rade, mogu otkriti potencijalni Setov svitak, povećavajući vjerovatnoću prikupljanja izdašnih nagrada.

Imajte na umu da se Setov svitak može pojaviti na trećem kolutu, pokrećući gornji kolut da se vrti vodoravno s Wilds. Ako se Wild simbol pojavi na kotaču iznad glave, bubnjevi ispod bit će ispunjeni Wildovima, što može rezultirati velikom isplatom!

Spuštanje tri ili više zlatnih Ankh Scatter-a će nagraditi igrače određenom količinom besplatnih okretaja, u zavisnosti od Scatter simbola koji se pojavljuju. Tokom runde besplatnih okretaja, igrači mogu otključati drugi nivo bonusa Scroll of Seth. Ako se pojavi drugi Setov svitak, on će se pojaviti na horizontalnom kolutu, potencijalno dodajući Wild multiplikatore na bubnjeve.

Tema starog Egipta je popularan izbor za igrače najbolja online kazina. Play'n GO je stvorio široku lepezu očaravajućih online slotovi sa ovom estetikom, uključujući:

  • Ankh od Anubisa
  • Serija Knjiga mrtvih
  • Wilde kolekcija

Play'n GO u posljednje vrijeme objavljuje back-to-back slotove. 13. jula kompanija je objavila Merlin: Putovanje plamena, proširujući trendovsku sagu o Merlinu.

George Olekszy, šef odjela za zadržavanje igara u Play'n GO-u, izjavio je:

"Mnogi od nas u Play'n GO-u, uz igrače, obožavaju temu Drevnog Egipta, a to se može odraziti u našem opsežnom katalogu fantastičnih naslova postavljenih u ovom žanru. Dodavanje velikoj biblioteci igara je Scroll of Seth, samostalna IP adresa koja će zasigurno pružiti obožavateljima ugodno i svježe iskustvo s jedinstvenim karakteristikama. , nordijska mitologija ili naučna fantastika. Ovo zahtijeva inovativne funkcije i sisteme, kao što je Scroll of Setov dodatni kolut, kako bi stvari bile svježe i zanimljive."

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Britanske provjere pristupačnosti pokreću lonac u sektoru kockanja

Vijesti