Vijesti

October 14, 2020

Online rulet: Labouchereova pobjednička strategija

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Pozadina:

Ovu strategiju je uspostavio razboriti političar i novinar iz 19. vijeka koji je, između ostalog, imao i etiketu svog časopisa. Bogati britanski aristokrata, Henry Labouchere imao je uporište u ruletu i dobro je poznat igrač. Bio je poznat po tome što je izmislio i široko koristio revolucionarnu strategiju klađenja koja je sada nazvana po njemu - Labouchere Roulette Winning Strategy. Ova Strategija nije bez svoje složenosti koja vas može odbiti, ali može postati vaš oslonac kada je u potpunosti upoznate.

Online rulet: Labouchereova pobjednička strategija

Base Knowledge

Možda to nećete uzeti u obzir ako tražite jednostavan i direktan progresivni okvir za dobitke u opkladama, osim što ste radoznali da se prilagodite. Ovaj model je složen model koji spaja Martingale i Fibonaccijevu strategiju. Ovo je negativna strategija progresije što znači da nakon gubitka opklada, trebate podići svoje uloge, ali u šablonu koji je napravljen od početka prema vašem nahođenju. Strategija osvajanja Labouchere ruleta je inače poznata kao sistem otkazivanja ili američka progresija i savršena je za online kockarnice. Cilj ove tehnike je da nadoknadite svoje gubitke na kraju dana s manje pobjedničkih poteza od broja poteza napravljenih tokom vremena kada ste pretrpjeli gubitke. Jednom kada budete mogli usavršiti pokrete, bit će toooooooom!

Kako najbolje primijeniti Labouchere Roulette strategiju?

Ovu strategiju je najbolje koristiti kada igrate na tržištu parnih klađenja kao i većina drugih Rulet pobedničke strategije. Takve opklade nude 50/50 šanse za dobitak i sve su jasnije nazivale vanjske opklade. Sa ovim tipom tržišta, Labouchere Rulet Strategija je najefikasnija.

Evo specifičnosti vanjske opklade:

  • Visoko i nisko,

  • crveno i crno,

  • Parno ili Neparno. Upozorenje: Ako lopta padne na nulu nakon okretanja, računat će se protiv vas i to će uništiti cijeli cilj.

    Strategija Labouchere ruleta – radnje kojih se treba držati:

    Jedan od najvažnijih koncepata ove Labouchere strategije je, prvo, da odlučite koliko želite da osvojite na kraju sesije. Kada se odredi vaša namjeravana konačna dobit, nastavljate je razbijati na manje pozitivne brojke koje morate religiozno pratiti. Potreban vam je niz od 100 brojeva koji će biti podijeljeni na manje dijelove ako želite osvojiti 100 dolara nakon cijele misije, pogledajte ispod: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 Ne postoji posebna instrukcija kako da organizirajte niz brojeva koji želite pratiti, što znači da samo utvrđujete kako da postavite slom. Jednostavno odredite sumu koju želite osvojiti i podijelite kako želite! Sada, odaberite broj sa krajnje lijeve strane dodajte ga krajnjem desnom broju, to će biti vaša prva opklada. Iz gornjeg niza, imat ćete 10 + 10 = 20 $ što će biti vaš prvi iznos klađenja.

    Ako pobijedite, ostat će vam ovaj redoslijed, pazite da uvijek brišete odabrani broj ako je opklada dobijena: 10 – 10 – 20 – 20 – 20

    Za sljedeću opkladu, slijedite isti način odabira, krajnji lijevi + krajnji desni broj iz lijevog niza. Dakle, sada ćete imati: 10 + 20 = 30 $ kao svoju sljedeću opkladu.

Međutim, ako ste izgubili prvu opkladu, jednostavno zadržite originalnu seriju, a zatim dodajte uloženi iznos na krajnji desni kraj, a zatim prakticirajte uobičajenu metodu odabira da biste odredili iznos opklade, pogledajte ispod: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 – 20 Vaša opklada za sljedeću opkladu će biti 10 + 20 = 30 $ Ako nastavite da pobjeđujete, serija će biti manja do završetka. ako izgubite, samo se vratite na najnoviju seriju i dodajte izgubljenu opkladu na krajnji desni kraj, a zatim pucajte ponovo. Glavni potez je da čim dođete do iznosa koji ste planirali osvojiti od početka, završite igru i resetirajte. Konačno, savladajte strategiju i bit ćete igra!

Zaključak

Ukratko, ako akumulirate veliki broj gubitaka, Labouchere bi se mogao pokazati kao loš uređaj. Iako je uvriježeno da vam od poraza ne treba ni pobjeda, i poraz je jednako strašan. Međutim, to je zabavan zaplet za velike riskantne. Konačno, daje vam svu mogućnost da odredite svoju sudbinu, što je najbolja stvar u ovoj strategiji.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti