Vijesti

April 22, 2022

NetEnt objavljuje The Wilderland Slot

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

NetEnt je bio na čelu proizvodnje veoma impresivnih kazino igara i ne izgleda da će prestati. U trenutku kada se čini da je svijet stao, dobavljač softvera pružio je olakšanje izdavanjem slota Wilderland. Tema igre vodi igrače u natprirodni svijet gdje se kreću i pokušavaju prikupiti pobjede u interakciji s vilama. Igra je hvaljena zbog svoje priče čak i bez da je bila na tržištu mjesec dana.

NetEnt objavljuje The Wilderland Slot

The Wilderland slot – karakteristike i ponude

Osim sjajne grafike, impresivna je i mehanika igre. Ima pet kolutova i 20 isplatnih linija, koje su raspoređene u 3 reda. U skladu sa temom, ovi koluti su skriveni. Neki recenzenti smatraju da je 20 isplatnih linija malo na nižoj strani.

Ovo je sastavljeno od prilagodljivosti igre bez obzira na uređaj koji se koristi za igranje. Pristaje i na desktop i na mobilne uređaje bez gubitka detalja ili impresivnih vizuala. Bez obzira koji uređaj se koristi za pristup igrici Wilderland Slot, avanturistička strana ostaje netaknuta.

  • Wilderland je slot igra srednje volatilnosti.
  • Igra ima RTP (povratak na igrača) od 96,3%.
  • Igra je dostupna za igranje na desktopu, mobilnim i tablet uređajima.

Wilderland ponude i dodaci

Igra ima jednu regularnu divlju i četiri hodajuća divlja. Postoji 2X walking wild, scatter wild, i još jedan koji se proteže da pokrije sve bubnjeve. ovi su dopunjeni magijom divljim. Sve ovo radi zajedno kako bi se osiguralo da igrači imaju brojne neviđene načine pobjede. 

Osim toga, u igri postoji mnogo besplatnih okretaja. Besplatni okreti omogućavaju igračima da se upoznaju sa igrom i mogu biti odličan način za osvajanje pravog novca. Postoji i karakteristika poznata kao šumsko blago. Ovaj kombinuje Walking Wilds koji padaju zajedno u zoni aktivacije tokom bonus runde.

dakle:

  • Igranje. Wilderland je slot igra sa 5 bubnjeva i 20 linija isplate. Igra sadrži divlje simbole, scatter simbole i bonus rundu besplatnih okretaja.
  • Wild simboli. Wild simboli zamjenjuju sve ostale simbole osim scatter simbola. Wild simboli se mogu pojaviti na bilo kojem kolutu i proširit će se kako bi popunili cijeli kolut.
  • Scatter simboli. Scatter simboli pokreću bonus rundu besplatnih okretaja. Scatter simboli se mogu pojaviti na bilo kojem kolutu.
  • Bonus runda besplatnih okretaja. Bonus runda besplatnih okretaja sastoji se od 10 besplatnih okretaja. Tokom bonus runde besplatnih okretaja, svi divlji simboli su ljepljivi. To znači da će oni ostati na mjestu za vrijeme trajanja bonus runde.
  • Multiplikatori. Wilderland također ima množitelje. Multiplikatori mogu pomnožiti vaš dobitak do 10x.

Igranje The Wilderland Slota

Wilderland video slot je dostupan na skoro svim online kazina koji koriste NetEnt softver. Većina ih je pakovala u svoj katalog čim je izašla; neki su ga počeli popularizirati i prije službenog objavljivanja. Igra već bilježi dobre brojke u svim ovim kockarnicama. Natjerati ljude da usvoje NetEnt igre nikada nije tako teško. 

Dobavljač softvera se proslavio igrama koje daju igračima i odlično iskustvo. Ovi naslovi su se također pokazali sigurnima i gotovo nemogućim za montiranje, što znači da im igrači vjeruju. Wilderland je, dakle, čip od pouzdanog bloka.

Savjeti za igranje Wilderlanda

Evo nekoliko savjeta za igranje Wilderlanda:

Zaključak

Wilderland je sjajna nova slot igra od NetEnt-a. Igra je prepuna funkcija i ima zadivljujuću grafiku i očaravajući zvučni zapis. Ako tražite zabavnu i uzbudljivu novu slot igru, onda Wilderland svakako vrijedi provjeriti.

Nadamo se da ste uživali u ovoj recenziji Wilderland-a od NetEnt-a. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno ostavite komentar ispod.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti