NetEnt čini to ponovo sa slotom Wilderland

Vijesti

2020-04-22

Eddy Cheung

NetEnt je prednjačio u proizvodnji veoma impresivnih kazino igara i ne izgleda da će prestati. U trenutku kada se čini da je svijet stao, dobavljač softvera pružio je olakšanje izdavanjem slota Wilderland. Zvanično se pojavio na tržištu u martu 2020. godine, video slot je doneo svežinu kako u estetici tako iu igrivosti. Tema igre vodi igrače u natprirodni svijet gdje se kreću i pokušavaju prikupiti pobjede u interakciji s vilama. Igra je hvaljena zbog svoje priče čak i bez toga što nije bila na tržištu mjesec dana.

NetEnt čini to ponovo sa slotom Wilderland

The Wilderland slot – karakteristike i ponude

Osim sjajne grafike, mehanika igre je također impresivna. Ima pet kolutova i 20 isplatnih linija, koje su raspoređene u 3 reda. U skladu sa temom, ovi koluti su skriveni. Neki recenzenti smatraju da je 20 isplatnih linija malo na nižoj strani.

To je sastavljeno od prilagodljivosti igre bez obzira na uređaj koji se koristi za igranje. Uklapa se i na desktop i na mobilne uređaje bez ikakvih gubitaka u detaljima ili impresivnim vizualima. Bez obzira koji uređaj se koristi za pristup igrici Wilderland Slot, avanturistička strana ostaje netaknuta.

Ponude i dodaci

Igra ima jednu regularnu divlju i četiri hodajuća divlja. Postoji 2X walking wild, scatter wild i još jedan koji namjerava pokriti sve kolute. ovi su dopunjeni magijom divljim. Sve ovo radi zajedno kako bi se osiguralo da igrači imaju brojne neviđene načine za pobjedu. 

Osim toga, u igri postoji mnogo besplatnih okretaja. Besplatni okreti omogućavaju igračima da se upoznaju sa igrom i mogu biti odličan način za osvajanje pravog novca. Postoji i karakteristika poznata kao šumsko blago. Ovaj kombinuje Walking Wilds koji padaju zajedno u zoni aktivacije tokom bonus runde.

Igranje The Wilderland Slota

Wilderland video slot je dostupan u gotovo svim online kockarnicama koje koriste NetEnt softver. Većina ih je pakovala u svoj katalog čim je izašla; neki su ga počeli popularizirati i prije službenog objavljivanja. Igra već bilježi dobre brojke u svim ovim kockarnicama. Natjerati ljude da usvoje NetEnt igre nikada nije tako teško, zaista. 

Dobavljač softvera stekao je ime sa igrama koje igračima pružaju i odlično iskustvo. Ovi naslovi su se također pokazali sigurnima i gotovo nemogućim za montiranje, što znači da im igrači vjeruju. Wilderland je, dakle, čip od pouzdanog bloka.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara