Vijesti

September 11, 2019

Microgaming dodatak mreži nezavisnih studija i nastavak Break da Bank

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Za one koji su imali zadovoljstvo igrati Break de Bank, sigurno će uživati u najnovijem nastavku koji je dodat u seriju, a to je Break da Bank Again Respin. Ovo je najnovije izdanje Gamebuger Studios.

Microgaming dodatak mreži nezavisnih studija i nastavak Break da Bank

Izdanje Break Da Bank Again respin-a održano je u sedmici od 19. avgusta 2019. godine, kao ekskluziva kod dobavljača operatera na Ostrvu Man. Break da Bank slot je objavljen 2008. godine i bio je popularan odmah od svog predstavljanja među entuzijastičnim igračima slotova. Ovaj dodatak podiže igru na još jedan nivo.

Koncept igre

Iako ovo najnovije izdanje ima mnoge uzbudljive karakteristike svog prethodnika, ono ima i neke svoje jedinstvene karakteristike. Ima vizuale koje su zaista pojačane. Kada je u pitanju akcija, uklapa se u raspon visoke volatilnosti. Ono što dodaje uzbuđenju je funkcija respin.

Intrigi Break da Bank Again respin dodaju se dodatne mogućnosti okretanja zajedno sa šansom za potpuno iskustvo ponovnog pokretanja. Svemu ovome se dodaje i veći procenat povrata igrača. Igrači koji su imali priliku isprobati takvu igru imaju mogućnost izbora da ponovo zavrte.

Odlično partnerstvo

Microgaming je veoma zadovoljan što se Gameburger pridružio kao jedan od njihovih nezavisnih provajdera razvoja igara. Sasvim se lijepo uklapaju s ostalima koji su dio globalne mreže koju je Microgaming kreirao. Microgaming je veoma cijenjen doprinos industriji online kockanja.

Gameburger je jednako zadovoljan i raduju se uspješnoj vezi koja se kreće u budućnost. Ovo je kompanija koja se dobro uklapa u Micrograming mrežu jer su inovativni i kreativni i imaju osjećaj za ono što igrači online kazina žele i trebaju u igrama.

Classic Style

Gameburger je lansiran tek u avgustu 2019. Njihov mandat je isporuka ekskluzivnih igara koje se mogu koristiti na tržištima koja nisu u SAD-u. Njihov prioritet je usredsređen na pružanje igara koje su izuzetnog kvaliteta u pogledu svojih vizuelnih karakteristika i poboljšanih karakteristika zajedno sa mehanikom. Ovo se u potpunosti uklapa u Microgaming.

Nakon predstavljanja ove igre, uslijedilo je predstavljanje Relic Seekers. Ovo je još jedna ekskluziva koja je razvijena za ovog dobavljača softvera i kreirana od strane Pulse 8 Studios. Još jedan je Tiki Vikings, plus Just For The Win koji je upravo predstavio Microgaming pružajući više uzbuđenja u igrama.

Intro Break da Bank Sequel i Independent Studio Network

Microgaming je dodao Break da Bank Sequel svojoj mreži nezavisnih studija na zadovoljstvo Gameburgera i Microgaminga, kao i igrača

Najnovije vijesti

Optimiziranje performansi igre i poboljšanje korisničkog iskustva: SuperScaleovo putovanje u industriji igara
2023-11-15

Optimiziranje performansi igre i poboljšanje korisničkog iskustva: SuperScaleovo putovanje u industriji igara

Vijesti