Vijesti

November 7, 2019

Hit Rate Slots: Šta trebate uzeti u obzir

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Stopa pogodaka je važan parametar za svakog igrača na slotu. Ovaj članak nastoji baciti više svjetla na koncept stope pogodaka u online slotovima.

Hit Rate Slots: Šta trebate uzeti u obzir

Uzimajući u obzir stopu pogodaka u slotovima

Stopa pogodaka u slotovima je vjerovatnoća da se igrač zaustavi na dobitnoj kombinaciji. Jednostavniji način da se to izrazi je da će se slot isplatiti 50 posto vremena ako ima stopu pogodaka ili učestalost od 50 posto.

Stopa pogodaka, međutim, ne određuje koliko igrač može osvojiti. Slot može imati visoku stopu pogodaka, ali na kraju plaća sumu koja je manja od igračevog uloga, posebno za dobitke od simbola niže vrijednosti. Igrač stoga ne bi trebao birati slot na osnovu broja pogodaka.

Volatilnost i stopa pogodaka

Volatilnost je skoro slična stopi pogodaka, ali volatilnost pokazuje mnogo više u pogledu prirode isplata. Tipično, slotovi koji imaju nisku volatilnost imaju veće stope pogodaka sa niskim isplatama za pogotke. Slotovi koji imaju veliku volatilnost nagrađuju igrače s mnogo više, ali imaju niske stope pogodaka.

Dobra ideja da se maksimiziraju šanse za dobitak i iznos je pronaći slot koji može ponuditi visoke isplate i ima pristojnu stopu pogodaka. Igrač se može odlučiti za slot koji ima nisku volatilnost ako je voljan tolerirati nekoliko ne-pobjedničkih okretaja i imati šansu za veliki dobitak.

Bonus Frequency

Stopa bonus pogodaka je još jedan bitan faktor koji treba uzeti u obzir za igrača koji pokušava poboljšati svoju strategiju. Igrač bi trebao saznati očekivanu učestalost ostvarivanja bonusa za slot koji nudi bonus runde. To je zato što frekvencija bonusa, za razliku od učestalosti pogodaka, može uticati na igračev iznos dobitka.

Za većinu kockarnica, bonus runde obično dolaze sa velikim šansama za veće dobitke. To je više slučaj ako frekvencija bonusa uključuje besplatne vrtnje koje imaju dodatne karakteristike kao što su množitelji ili naslagani džokeri. Različite online usluge mogu pomoći igraču da odredi frekvenciju bonusa online slotova.

Ostali faktori koje treba uzeti u obzir pri odabiru slotova

Jedan od drugih faktora koji treba uzeti u obzir je minimalni ulog potreban za igru. Budžet koji igrač ima za igranje slotova može uticati na odluku. Radi praktičnosti, igrač se može odlučiti za slotove koji omogućavaju podešavanje broja aktivnih isplatnih linija.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je da to bude RTP. RTP je iznos novca koji slot vraća igraču tokom vremena. Informacije se obično odnose na odredbe i uslove slota. Odabir slotova koji imaju RTP pomaže igraču da poveća svoje šanse za profit od slota.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti