1xBet

July 27, 2021

Bonanza za isplatu od 2 miliona dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Svi znaju dječiju bajku o Ali Babi i četrdeset lopova. Pronašao je ostavu blaga i dobro ga iskoristio za dobrobit svoje porodice. Mnogi od nas su sanjali o trenutnom bogatstvu i završetku bajke. 

Bonanza za isplatu od 2 miliona dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

U današnjoj stvarnosti, nema potrebe putovati u Arabiju i pretraživati pećine s blagom. Međutim, 2021 još uvijek možete postati bogati preko noći klađenjem na 1xBet. 44-godišnji stanovnik Almatyja Mukhazhan odvažio se na taj put do bogatstva. Član 1xBet-a od 2019. godine, Mukhazhan je napravio nevjerovatno predviđanje koje se obistinilo. Njegova impresivna prognoza bila je nevjerovatno tačna i vrijedna detalja ovdje. 

Prava radost za posmatranje

Igrač je stavio opklade na jednu od vodećih svjetskih kladionica, 1xBet u ukupnom iznosu od 100 hiljada tenge (238 dolara). Mukhazhan je tačno predvidio ishod opklade sa akumulatorom od 44 događaja, sakupivši neverovatnih 876,682,300 tenge, što je ekvivalentno preko 2 miliona dolara! Ova nevjerovatna pobjednička nagrada će nesumnjivo privući i motivirati igrače da se klade sa 1xBet. 


Bonanza za isplatu od 2 miliona dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

U nedavnom intervjuu, Mukhazhan je spomenuo da se kladi isključivo na fudbal. To je zato što je i sam fudbaler. Dakle, upoznat je sa pravilima igre, a rezultati to potvrđuju. Odabrao je 1xBet zbog raznih opcija klađenja, a sloboda klađenja na bilo koji način je nenadmašna.

Postoje neograničene opcije klađenja na akumulator, superiorne kvote, a možete se kladiti čak i na isti tim koji igra na različitim turnirima. On voli slobodu izbora, što je razlog zašto preferira 1xBet. 

Bonanza za isplatu od 2 miliona dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

Nastavio je da voli velike akumulacione opklade jer dobici mogu biti značajni. Ipak, bio je na ivici tokom posljednjih nekoliko mečeva, znajući koliko je blizu pobjede. On je naveo da je sa tri-četiri preostale utakmice ishod sasvim moguć, a tada se živci pokrenu! 

Poslednja utakmica je bila noću, a kada je sve stalo na svoje mesto, jedva je mogao da veruje svojim očima. Trebalo je neko vrijeme da tone; u početku je bilo nadrealno i nije mogao vjerovati. Konačno je, međutim, probudio svoju ženu da joj pokaže šta se upravo dogodilo. Bio je oduševljen što se novčana nagrada u tren oka pojavila na njegovom računu. Njegov saldo se u trenu popeo sa nula na 2 miliona dolara. 

Primjetno, odabir akumulatora nije bio onaj sa najvećim kvotama; najveći je bio 1,48. Najviše opklada je bilo na evropska takmičenja i vodeće fudbalske favorite evropskih prvenstava. Uporna taktika velikodušno je nagradila prognostičara. Mukhazhan je rekao da će svoj dobitak potrošiti u dobrotvorne svrhe jer njegova supruga upravlja dobrotvornom organizacijom za beskućnike u Almatyju. 

Prva stvar koju namjerava je pomoći onima kojima je potrebna. Zadovoljstvo ovakvog dobrog djela je nemjerljivo, a finansijska pomoć se već pruža otplatom dugova u lokalnim veterinarskim ambulantama, što je velika radost. Mogućnost pomoći zamjenjuje samu pobjedu kada vidite ljude kako plaču od sreće zbog onoga što se dešava.

Šta Mukhazhan namjerava učiniti sa svojim 1xBet dobicima?

Naravno, ne može svako toliko pomoći; međutim, Mukhazhan vodi uspješan posao i ne mora kupovati luksuzne automobile ili skupe nekretnine.

Dobitak leži u poruci, želji da se pomogne onima kojima je potrebna. Prema riječima pobjednika, ako u to uđete s pozitivnim namjerama da podijelite dobitak sa potrebitima, to bi mogao biti recept za uspjeh. Na kraju se sve savršeno posložilo, a u Kazahstanu se pojavio novi milioner!

Ovo nije prvi put da 1xBet igrači osvajaju astronomske nagrade. Početkom 2020. još jedan stanovnik Almatyja osvojio je isplatu od 9 miliona tenge na 1xBet-u. Ipak, sadašnjih 876 miliona je postavilo novi rekord, najveću isplatnu nagradu u istoriji za onlajn klađenje u Kazahstanu i ZND. 

Mukhazhanova pobjeda još jednom potvrđuje vodeći status 1xBet-a među svjetskim kladionicama. Zato ostvarite svoje snove uz bajku koja se završava na 1xBet-u.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Kretanje kroz talas online kazina: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti