Betano potpisao drugo fudbalsko partnerstvo u Brazilu sa Flumineseom

Vijesti

2021-08-26

Eddy Cheung

Betano je tehnološka kompanija za sport i igre, a njeno najnovije proširenje pokriva Latinsku Ameriku; posebno, Fluminese FC.

Betano potpisao drugo fudbalsko partnerstvo u Brazilu sa Flumineseom

Cilj ovog partnerstva je jačanje svijesti o brendu Kaizen Gaming, što će se manifestirati na različite načine. Kaizen Gaming logo će se pojaviti na majicama igrača Fluminesea tokom fudbalskih utakmica, što je značajan marketinški iskorak.

Važno je da postoji snažan element poboljšanja društvene odgovornosti u cijeloj zemlji; ovo mišljenje je podržao CMO Kaizen Gaming Panos Konstantopoulos.

Još u maju, Betano je potpisao ugovor sa Atletico Miniero, a njihovo proširenje na Fluminese potvrđuje njihovu poziciju u zemlji Brazila. Na kraju, kompanija će biti u boljoj poziciji da se uključi u oštrije i strateškije marketinške napore u budućnosti.

Komentari od Fluminese

Predsjednik Fluminesea Mario Bittencourt izjavio je da je oduševljen partnerstvom: „Posebno sam srećan što Betano razumije veličinu našeg kluba i siguran sam da ćemo zajedno proslaviti mnoge pobjede i odličja. Želimo dobrodošlicu Betanu u našu porodicu. ,"

Holistički gledano, Brazil se zalaže za opuštenije i manje stroge tržište kockanja. Kao najveća zemlja u Južnoj Americi, Brazil još uvijek naporno radi na razvoju i pregovorima o ravnoteži unutar industrije kockanja. S obzirom na prostor koji zemlja zauzima, kazina u Brazilu bi moglo biti dosta. Međutim, sa težnjom za društveno odgovornijim i težnjom za reinvestiranjem u sport, zdravstvo i obrazovanje, predloženo je povećanje poreza za kompanije u domenu sportskog klađenja.

Ono što ovo na kraju pokazuje je da je Brazil trenutno u stanju kretanja i razvoja u pogledu svoje industrije kockanja i klađenja. S obzirom na to da zemlja još uvijek fino podešava svoju poziciju, mnogim korisnicima bi moglo biti dobro da razmotre online kazina i digitalno klađenje. Ova opcija je postala istaknuta u prošloj godini nakon pandemije koronavirusa, jer je sve više korisnika zaglavljeno kod kuće i van fizičkih trgovina. Došlo je do značajnog povećanja broja registracija korisnika za online kasina, a lakoća ulaska u industriju nikada nije bila lakša. Ono što je najuzbudljivije je da su industrije kockanja zapravo imale koristi od promjene profila potrošača nakon COVID-a; to jest, u digitalnijem svijetu, neka od najboljih online kockarnica su doživjela meteorski porast u prodaji i korištenju.

Zaključak

S obzirom na ekspanziju Betano-a u Latinskoj Americi, kazina u Brazilu mogu biti perspektiva na horizontu, a nagon online kazina može samo pomoći u promociji industrije. Zanimljivo je da će težnja ka društveno odgovornijem širenju novca širom regije postaviti neka jedinstvena pitanja za svijet klađenja. Budući da veliki vlasnici preduzeća u sportskoj industriji priznaju partnerstvo sa kladioničarskim organizacijama kao pozitivno, suočeni smo sa obećavajućim znakom za prostor. Kao rezultat toga, vjerovatno ćemo vidjeti kako Betano i neki od drugih najboljih kazina i opcija za klađenje još više rastu u bliskoj budućnosti.

Poslednje vijesti

Ultimativni vodič za kvote za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Ultimativni vodič za kvote za rulet za bolje rezultate

Vijesti