Šta nude Desktop i mobilni slotovi

Vijesti

2019-09-11

Eddy Cheung

Online slot igre su prvobitno bile dostupne računarima u predvorjima za preuzimanje. Zatim su došle desktop slot igrice koje su se emitovale koristeći flash tehnologiju, što nije zahtijevalo preuzimanje. Konačno, igrači sada mogu igrati svoje omiljene slot igre sa svojih mobilnih uređaja. Vrijedi napomenuti da obje vrste igara izgledaju i osjećaju se drugačije.

Šta nude Desktop i mobilni slotovi

Većina ljubitelja slotova bi željela znati koja je slot igra, mobilna ili desktop, bolja od druge? Pa, ne postoji pogrešan ili tačan odgovor što se tiče bitke između desktop slotova i mobilnih slotova. Svako ko čita ovaj članak nesumnjivo će cijeniti da svaka opcija igranja ima svoje posebne prednosti i nedostatke.

Desktop protiv mobilnih slotova

Igrači slotova već godinama igraju slot igrice sa svojih kompjutera. Desktop igre su posebno privlačne mnogima jer su napunjene hiljadama varijanti slotova. Zahvaljujući napretku u tehnologiji, ventilator slotova ne mora da brine o aspektima kao što su rušenje aplikacija, sporo vrijeme učitavanja ili pregrijavanje uređaja.

Mobilne igre u prošlosti su bile povezane s nekoliko operativnih ograničenja, od kojih je većina sada riješena. To znači da mobilni igrači mogu imati najbolje od oba svijeta, u smislu uživanja u širokom spektru igara i praktičnog igranja. Još bolje, mobilno igranje igara obično je mnogo diskretnije.

Razlike u igri

Osim razlika u korištenim gadžetima, postoje suptilne varijacije kada je riječ o tome kako se igraju slotovi za desktop i mobilne uređaje. Postoje i neke fundamentalne sličnosti u tome kako se igraju slot igre. Igranje na računaru ili mobilnom uređaju je slično u većini aspekata, osim veličine ekrana.

Osim igranja igrica, igrači mobilnih slotova se ohrabruju da osiguraju da je njihov pametni telefon potpuno napunjen. Ovo ne bi bilo problem kada igrate na desktopu. Također, mobilni igrači koji koriste mobilne podatke trebali bi biti oprezni u pogledu mogućnosti nepredviđenih računa. Varijacije u veličinama ekrana mogu biti različite, ali grafika je izvanredna.

Popularne slot igre: mobilni i desktop

Neke karakteristike ističu igre, dok druge štete reputaciji igre. Vrijeme učitavanja, na primjer, je od posebnog interesa za sve igrače slotova. Na osnovu vremena učitavanja, igrači slotova mogu isprobati Book of Dead, Starburst ili Vikings Go Berzerk na svojim ručnim uređajima.

Za igrače koji preferiraju iskustvo igranja na desktopu ili one koji bi prihvatili priliku da uživaju u najboljem iz mobilnog i desktopa, čeka ih mnogo opcija. Gledajući ocjene od drugih slotova, ove tri desktop slot igre, Jammin' Jars, Bonanza i Mega Moolah Slots se mjere izuzetno dobro.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara