Yggdrasil partneri ReelPlay u El Dorado Infinity Reels

Yggdrasil Gaming

2021-04-04

Eddy Cheung

Ako voliš da se igraš slotovi na mreži, sigurno ste naišli na igru ili dvije koje je isporučio Yggdrasil. Pa, Yggdrasilova biblioteka igara je upravo postala mnogo veća nakon što je ovaj programer softvera najavio uvođenje El Dorado Infinity Reels 4. marta 2021. Uz ovu klasičnu ReelPlay inovaciju, posjetit ćete legendarni Grad zlata i iskopati nezamisliva blaga. Dakle, jeste li spremni?

Yggdrasil partneri ReelPlay u El Dorado Infinity Reels

Slot plot

Prije svega, El Dorado Infinity Reels je zabavni video slot koji je razvio ReelPlay Studio na popularnoj YGS Masters platformi. Kao i sve porcije pripremljene u studiju, ova igra ima jedinstvenu 3D grafiku, složenu mehaniku slotova, cool animacije i, naravno, neodoljive bonus karakteristike. Igračima nudi više nivoa rizika sa nagradama u rasponu od malih čestih nagrada do kolosalnih x6,250 maksimalnog dobitka.

Uz to, okretanje kotača El Dorado Infinity Reels u vašem omiljenom Yggdrasil kazinu će vas teleportirati u legendarni Grad zlata za koji se priča da leži skriven duboko u Amazonu. Ova igra pruža odličnu fuziju magije Asteka, Inka, Muisca i Maja preko mreže El Dorado Infinity Reels. Sve u svemu, cijela atmosfera je autentično arkadna s nekim stiliziranim simbolima koluta i plemenskom pozadinom.

Akcija i karakteristike igre

Kao i mnogi drugi Yggdrasil naslovi, ova igra održava tradiciju 3-reel by 3-red setup. Ovo se može proširiti na 3x4 ako dobijete pobjedničke simbole na krajnjem desnom kolutu. Ali tu se ipak ne zaustavlja. Svaki put kada igrač dobije dobitnu kombinaciju, kolut koji se nalazi krajnje desno se širi i dodaje još jedan. Ovo se nastavlja u nedogled, pa je tako i naziv igre "Infinity Reels"

U međuvremenu, x1 množitelj se dodaje nakon svakog okretanja bonus bubnja. Kao što je rečeno, dodatni bubnjevi se mogu nastaviti sve dok više nijedna dobitna kombinacija ne padne na bubnjeve. Ovo čini dodatne bubnjeve prilično unosnim, jer vaš potencijal za pobjedu može biti ogroman. Zapamtite, međutim, da sreća igra veliku ulogu, baš kao i u većini online slotova.

Brzo napredujući, funkcija besplatnih okretaja se aktivira nakon što se Scatter simboli (ikone hrama) ispuste na dobitnu kombinaciju. Ova funkcija nagrađuje igrače do 10 bonus okretaja. Ali postoji jedinstven preokret u svemu tome. Igrači se mogu odlučiti da igraju, kockaju ili pohranjuju svoje Free Spins. Ali s druge strane, morate dobiti najmanje 5 simbola hrama da biste osvojili bonus okretaje.

U međuvremenu, igračima je potrebna velika trka da bi dobili ekskluzivna prava na zlatni El Dorado Infinity džekpot. Možete učestvovati u natjecanju za džekpot tako što ćete prevrnuti dovoljno okretaja da dođete do 15. dodatne nagrade na bubnju. Zauzvrat, dobit ćete nagradu od 888 puta vaše originalne opklade. I ovo je pored vaših već spakovanih bonus dobitaka na kolutu.

El Dorado Infinity Reels Opklade i RTP

Pored elegantnog arkadnog osjećaja, ovo online casino igra takođe nudi prosječnu stopu RTP-a od 96,51% do 96,54%. Iako ovo nije najbolje, ipak je dovoljno dobro da garantuje te česte male pobjede. Što se tiče nivoa klađenja, igrači mogu odabrati veličine okretaja između 0,20 i 40 €. Možete promijeniti zadanu opkladu od 1 € odabirom drugog nivoa od 13 dostupnih opcija. Kod maksimalnih opklada dobitak igrača može dostići €250,000, dok minimalne opklade mogu donijeti čak €1,250.

El Dorado Infinity Reels: Konačna presuda

Ako želite uživati u mnogim fascinantnim funkcijama i beskrajnim mogućnostima za pobjedu, igrajte El Dorado Infinity Reels. Posebno, jedinstveni mehanizam bonus bubnja omogućava igračima da postignu više nego što su ikada mogli zamisliti. Od sada, ova igra je dostupna za igranje u mnogim online kasinima koji podržavaju Yggdrasil sadržaj.

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara