Yggdrasil nastavlja s Money Mariachi Infinity Reels

Yggdrasil Gaming

2022-03-14

Ethan Tremblay

Otputujte u Meksiko i odajte počast mrtvima uz svestrani Money Mariachi Infinity Reels slot od Yggdrasil i ReelPlay. Kao što ime nagoveštava, ovaj online slot je meksičke tematike i uglavnom je posvećen zabavi Dana mrtvih.

Yggdrasil nastavlja s Money Mariachi Infinity Reels

Ipak, može se pohvaliti visokonagradnom mehanikom Infinity Reels, koja sadrži višestruke progresivne množitelje, proširene simbole i džekpotove. Dakle, da li ste spremni za jezivu zabavu?

Money Mariachi Infinity Reels Pregled

Za one koji ne znaju, Dan mrtvih se tradicionalno obilježava u novembru. Ovaj festival je nastao u Meksiku i uglavnom se odnosi na okupljanje porodice i prijatelja kako bi se setili mrtvih. Danas je festival takođe uobičajen u zapadnim kulturama.

Osim toga, 10. januara 2022 Yggdrasil odlučio da oda počast ovom festivalu kroz Money Mariachi Infinity Reels. To je zabava ispunjena feštom koja sadrži svijetle i šarene slike u zadanoj mreži 3x4 s beskonačnim isplatnim linijama.

Igrači bi trebali spojiti najmanje tri ikone s lijeva na desno kako bi formirali dobitnu kombinaciju. Nisko plaćeni simboli uključuju šešire, marakase, nadgrobne spomenike, bukete, kruh i svijeće. S druge strane, zeleni kostur, narandžasti skelet, žuti kostur i žena su ikone koje se plaćaju. Žena isplaćuje najviše, postižući maksimalni množitelj od x5. Konačno, ikona gitare predstavlja divljinu, zamjenjujući sve standardne ikone kada sleti.

Tu se ne zaustavlja; dodatni kolut se dodaje desno nakon svake pobjede. Ovo poboljšava isplatu povećanjem množitelja za jednu jedinicu. Također, bubnjevi nastavljaju da se šire sve dok registrujete dobitnu kombinaciju. Kasnije ćete to detaljno vidjeti.

Kao što se i očekivalo, Money Mariachi Infinity Reels dolazi sa funkcijom Autoplay koja omogućava igračima da podese do 100 automatskih okretaja. Također, naći ćete 3x4 raspored sa živim bojama savršen za Android i iPhone igru. 

Money Mariachi Infinity Reels Bonus karakteristike

Da budem iskren, ReelPlay-ov Infinity Reels mehaničar je neko vrijeme živio u sjeni BTG-ovog Megaways sistema. Ali to ne uklanja činjenicu da je ovo jedna od najnagrađivanijih mehanika u istoriji online kockanja. 

The Infinity Reels Funkcija u ovoj igri omogućava da se bubnjevi beskonačno šire nakon registracije odgovarajuće kombinacije. Drugim riječima, ovdje nema ograničenja, iako je maksimalna isplata u igri 50,000x. Zapamtite da se vrijednost množitelja povećava za 1x za svaki dodatni kolut.

U međuvremenu, isplata se razmatra kada pogodite ne-pobjednički kolut. Zatim će se bubnjevi vratiti na početnu postavku 3x4 i an Infinity Bonus isplata od 888x se vrši na 12 ili više kolutova. Zanimljivo je da se ovo odnosi i na osnovnu igru i na bonus runde.

Govoreći o bonus rundama, ovaj Yggdrasil slot karakteriše Ponovite nivo naviše, koje se aktiviraju nakon slijetanja ikona svetišta. Ako imate sreće da dobijete tri uzastopna ponavljanja, svetinje se zaključavaju u tri runde igre. Imajte na umu da svako svetište može dodijeliti vrijednost množitelja od 1x do 10x. A ako nova ikona padne tokom ponavljanja, one se zalijepe na svoje mjesto, a brojač se vraća na 3. 

Osim toga, simboli svetilišta mogu se transformirati u posebne simbole modifikatora kada se podignu na nivo. Oni uključuju:

  • Uzgajivač: Podižu nivo pri svakom ponavljanju, povećavajući množitelj za 1x do 10x.
  • Zamrzivač: Zamrzava sljedeća ponavljanja za dvije uzastopne sesije, a zatim se vraća u hram.
  • Booster: Povećava vrijednost množitelja susjednih simbola hrama za 1x do 10x kada se nivo podigne.
  • Charmer: Smanjuje broj lobanja potrebnih za nadogradnju susjednih svetilišta za jednu.

Na kraju, Feature Buy opcija omogućava igračima da kupe Level Up Respins za 100x veći ulog. Zatim ćete dobiti najmanje tri simbola svetišta na mreži od 6 do 15. Ovo daje igračima odličnu šansu da osvoje 888x Infinity Bonus. 

Money Mariachi Infinity Reels Variance, RTP, & Bet Limits

Money Mariachi Infinity Reels je slot velike volatilnosti. To znači da igra nije za nestrpljive grupe sa kratkim budžetom, jer može potrajati neko vrijeme da se dobiju. Ali to nadoknađuje sa 96,19% RTP-a, što je nešto iznad industrijskog prosjeka od 96%.

Što se klađenja tiče, možete potrošiti bilo šta između 0,20 i 40 dolara po okretu. Očigledno, ovo može biti odgađanje za high rollers. Ali čekajte, možete osvojiti džekpot od $2,000,0000,000 ako dobijete 50,000x glavnu nagradu. 

Završne napomene: Odličan meksički poklon!

Yggdrasilova kuhinja nikad ne razočara. To je šaren i zabavan događaj sa maksimalnim množiteljem od 50.000x u ovoj igri. I ne samo to, 888x Infinity Bonus je dostižan ako možete skupiti 12 ili više kolutova. Povećana vrijednost množitelja pri svakoj pobjedi će također biti od koristi.

Ali s druge strane, ova slot mašina ima nisku granicu maksimalne opklade, koja je velika top online kazina može biti razočaravajuće. Takođe, varijansa je malo na visokoj strani. Ipak, to je uredno odrađena igra, slična Grim Muertu iz Play 'N GO i Day of Dead iz Pragmatic Playa.

Najnovije vijesti

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop
2023-09-14

Raid the Ship za ogromne nagrade u Relax Gaming's Dead Man's Trail Dream Drop

Vijesti