Yggdrasil Gaming se udružio sa Peter & Sons kako bi izdao Robin-Nottingham Raiders

Yggdrasil Gaming

2021-08-16

Katrin Becker

Robin Hood, osim što je legenda, je i značajna ikona pop kulture. Ne postoji nijedna osoba na ovoj planeti koja nije čula ime Robina Hooda i njegovih veseljaka. Kako su pljačkali od bogatih i davali siromašnima. Svako ko sluša priče o Robinu Hudu odmah poželi da bi to mogao biti on. Pa, sa lansiranjem Robin-Nottingham Raidera, vaša želja bi se mogla jednostavno ostvariti!

Yggdrasil Gaming se udružio sa Peter & Sons kako bi izdao Robin-Nottingham Raiders

Robin- Nottingham Raiders

Robin-Nottingham Raiders je najnovija igra u avanturističkoj seriji u kojoj se pojavljuje Robin Hood. Igru je pokrenuo Yggdrasil Gaming koji su odlučili da se udruže sa YG Masters partnerom Peter & Sons kako bi objavili ovu apsolutnu sjajnu igru. Igra vas bukvalno prenosi u eru Robina Hooda i omogućava vam da ponovo odigrate avanture samog legendarnog Robina Hooda.

Postavka igre

Igra je bazirana na gradu Nottinghamu gdje je Robin Hood vršio svoje napade na opresivne bogate tiranine društva. Igrači vide Robina i njegovu grupu odmetnika kako se pripremaju za svoje napade u kojima će svoj plijen dati siromašnima.

Mehanika

Igra sadrži 12 osnovnih simbola igre. Simboli su bazirani na poznatim likovima iz legende o Robinu Hudu. Tu su i moćni bonusi besplatnih okretaja, kao i maksimalni dobitak do 121.500 puta u odnosu na početnu opkladu. Svi ovi imaju svugdje uzbuđene slot igrače!

Posebna karakteristika

5x4 igra ima a posebna funkcija besplatnog okretanja. Funkcija se aktivira kada 3 ili više scatter simbola padnu na kolutove slota. Ako možete zadovoljiti uslove, možete biti nagrađeni sa čak 15 besplatnih okretaja.

Postoji i poseban divlji sistem. Ovo se može dogoditi nasumično jer se divlji znakovi mogu transformirati u posebne divlje. Ovi specijalni divovi se skupljaju u metar sa devet utora. Jednom kada se mjerač popuni posebnim džokerima, igrač može pokrenuti ponovno okretanje gdje će džokeri nasumično pasti na mrežu. U načinu besplatnih okretaja, ako igrač prikupi tri specijalna džokera, formira se klaster. Svaki od ovih klastera nagrađuje igrača sa 3 besplatna okretanja. Svakog kruga divljina luta na nove pozicije sa svakim okretanjem. 

Robin - Nottingham Raiders u nastavku Robin-Sherwood Marauders koji je objavljen ranije ove godine. Ovo je četvrto lansiranje naslova iz studija kao YG Masters partnera. Igru pokreće GATI, Yggdrasil-ova najsavremenija tehnologija. GATI ima mogućnost da omogući partnerima da koriste već konfigurisan, regulaciono spreman set alata koji je sposoban da proizvede vrhunski sadržaj.

Yggdrasil Gaming nam je zaista pokazao za šta su sposobni izdavanjem Robin-Nottingham Raidersa!

Najnovije vijesti

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2
2023-06-01

Stakelogic pruža iskustvo kao nijedan drugi u Money Track 2

Vijesti

Promocija kazina

1xBet:Do 1500 € + 150 besplatnih okretaja
Igraj sada
Betwinner
Betwinner:100% do 100 € + 150 besplatnih okretaja
22BET
22BET:Do 600 dolara